Werkzaamheden tijdens verkiezingsnacht USA

En welke werkzaamheden voeren ze uit? Het komt bij mij regelmatig voor dat het internet blijft werken bij werkzaamheden aan het tv deel.

Ik heb thuis een server staan die een mail genereert als het internet er meer dan 10 minuten uit ligt. Maar na veel van die werkzaamheden heb ik geen mail gekregen, ten teken dat het internet is blijven werken in die nacht of er slechts kort is uit geweest. Dus kun je misschien nog wel via een website kijken als de tv er uit ligt.
 
Geen flauw idee welke werkzaamheden ze uitvoeren. Maar in de brief staat dat mijn internet, tv en vaste telefoon er dan uitliggen.
 
Stemlokalen sluiten trouwens aan de westkust pas om 04:00 uur onze tijd, dus echte uitslagen zul je toch niet snel zien. Om 04:00 uur misschien een exitpoll en daarna een lange zit voor de echte resultaten.
 
Laatst bewerkt:
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="nl" dir="ltr">Even opnieuw; Goed dat je het aangeeft! Bij grote events doen we alleen onderhoud als het echt niet anders kan, zoals bij een storing. Blijkbaar is deze erdoor geglipt, sorry! Dit onderhoud is in ieder geval uitgesteld. Je kunt dus gewoon een nachtje tv kijken

Bovenstaand kwam ik tegen op twitter. Had wat moeite om het te plaatsen. :cheesy:
 
Dat is interessant. Voor alle geïnteresseerden in de verkiezingen zou het mooi zijn, als dit landelijk beleid is. En niet regionaal. De plaats, regio wordt er niet in genoemd.
Ik had Ziggo Webcare eerder vandaag ook een PM gestuurd, maar heb daar nog niets op vernomen. Maar nogmaals, als het voor heel Nederland geldt, zou dat mooi zijn.
 
Laatst bewerkt:
tJa hopen voor je dat je tussen 04:00 en 6:30 beeld hebt, dan vindt zo een beetje de beslissing plaats, weet het nog goed uit '16. Heb toen CNN zitten kijken, en rond 5:30 was wel duidelijk dat Hillary het niet zou gaan redden.

Voor dit jaar verwacht ik wederom een Trump winst.
 
waarschijnlijk wel

Schermafdruk 2020-10-29 04.54.35.png
 
Terug
Bovenaan