• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Werken de gecodeerde zenders in oud-upc op de Mut@nt HD51


cobusr

Forum Gebruiker
Lid geworden
10 jun 2016
Berichten
171
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Geeft hij dan geen donkere zenders aan in de lijst als je niet kunt opnemen.

Als dat niet zo is zal het de ci zijn met een softcam werkt dat wel.

Ps bedankt voor het melden.
 

Lexzie

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2015
Berichten
3
Je kan instellen dat opnames gecodeerd worden opgeslagen, dan kan de CI+ module gebruikt worden om te kijken.
In standby (bijv. 's nachts) worden dan de opnames gedecodeerd.

Wat ik me afvraag, met welk image heb je dit werkend? En waar kan je die ciplushelper plugin downloaden?
 
Topicstarter
Topicstarter
M

maicod

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 aug 2006
Berichten
109
Geeft hij dan geen donkere zenders aan in de lijst als je niet kunt opnemen.

Als dat niet zo is zal het de ci zijn met een softcam werkt dat wel.

Ps bedankt voor het melden.
sorry je bericht helemaal gemist zie ik. Hij geeft geen donkere zenders aan in de lijst maar als je opneemt krijg je een opname van alleen maar zwart beeld. Dus kijk uit !
 
Topicstarter
Topicstarter
M

maicod

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 aug 2006
Berichten
109
Je kan instellen dat opnames gecodeerd worden opgeslagen, dan kan de CI+ module gebruikt worden om te kijken.
In standby (bijv. 's nachts) worden dan de opnames gedecodeerd.
ok dat klinkt handig maar ik heb het nu even niet nodig.
 

Lexzie

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2015
Berichten
3
Geeft hij dan geen donkere zenders aan in de lijst als je niet kunt opnemen.

Als dat niet zo is zal het de ci zijn met een softcam werkt dat wel.

Ps bedankt voor het melden.
Dat is wanneer er geen tuner meer beschikbaar is, en dat is niet het geval echter de tweede tuner kan geen gebruik maken van de CI+ module.
Buiten het achteraf decoderen van opnames zou ik niet weten hoe dat in te stellen. Nog mooier zou zijn als de tweede tuner bij een lopende opname over zou schakelen op de ongecodeerde (SD) zenders, maar dat is m.i. niet zo in te stellen.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

maicod

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 aug 2006
Berichten
109
Dat is wanneer er geen tuner meer beschikbaar is, en dat is niet het geval echter de tweede tuner kan geen gebruik maken van de CI+ module.
klopt, hij waarschuwt dus niet en neemt dan zwart beeld op.
Buiten het achteraf decoderen van opnames zou ik niet weten hoe dat in te stellen. Nog mooier zou zijn als de tweede tuner bij een lopende opname over zou schakelen op de ongecodeerde (SD) zenders, maar dat is m.i. niet zo in te stellen.
nee ZO slim is hij (Mut@nt HD51) nou ook weer niet :)