Wereldbolletje in menubalk maar wel bedraad internet


Topicstarter
Topicstarter
C

cooknl

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 aug 2008
Berichten
75
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
hee guys,
ik heb em voor 7e keer de internet gereset, en ja hoor nu is mijn beeldscherm icoontje weer terug heb normaal internet connection alles honky dory.

ONGELOOFLIJK EN IK WEET BIJ GOD NIET WAT ER NU FOUT WAS.
Ik kan dit bijna niet geloven zou best eens willen weten wat er nu aan de hand was.

Maar goed de volgende test is morgen ochtend als ik deze KLo-- HP notebook (grootste miskoop van me leven) weer opstart nadat hij de hele nacht heeft uit gestaan. We zullen zien.

Iedereen bedankt voor jullie info,

Rob
 

Shadowranger

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
526
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Vreemd, dat het dus nu "ineens" weer werkt. Het komt zoals ik nu begrijp alleen bij bedraad netwerk voor. Kan het zijn dat de kabel/ connector niet goed verbinding maakt met de adapter? Een andere kabel kan soms ook helpen als de connectoren wat gaar worden. Of probeer het via wifi om verbinding te maken.
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cooknl

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 aug 2008
Berichten
75
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Vreemd, dat het dus nu "ineens" weer werkt. Het komt zoals ik nu begrijp alleen bij bedraad netwerk voor. Kan het zijn dat de kabel/ connector niet goed verbinding maakt met de adapter? Een andere kabel kan soms ook helpen als de connectoren wat gaar worden. Of probeer het via wifi om verbinding te maken.
Shadowranger,
Nee dat kan niet want het is een nieuwe kabel gister geinstaleert en heb het probleem al af en aan smorgens sinds Dinsdag (update van win 10) en de kabel is gister binnen gekomen. Alleen vandaag hielp het niet meer om de ziggo modem te rebooten. Dus het is echt een raadsel.
cropschermpje.png


Hier is wat het nu weer is een normaal beeldschermpje in het midden.

Ohh wel we zullen zien wat ie morgenochtend doet.

Rob
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.439
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Mooi dat het weer werkt.
Na een Windows update zijn er vaker rare problemen die na een aantal dagen weggaan. Net als of de update nog niet helemaal afgerond was.

Ik heb met mijn laptop wel eens meegemaakt (zelden) dat hij niet goed omschakelde van Wi-Fi op kabel en vice versa.
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cooknl

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 aug 2008
Berichten
75
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik heb met mijn laptop wel eens meegemaakt (zelden) dat hij niet goed omschakelde van Wi-Fi op kabel en vice versa.

Zeker ook zo een kl---e HP LOL?
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.439
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Mijn HP heeft geen problemen. ;D

Als je wel problemen hebt met HP dan kan je het beste alle data veiligstellen en een kale Windows versie installeren zodat je alle HP software kwijt bent. HP levert software mee die bepaalde Windows taken beter zou moeten doen dan Windows zelf. Ik kan niet zeggen dat ik dat die verbetering ooit heb gezien, maar wel dat je bij problemen niet weet waar je het moet zoeken. Windows of HP.
Op computers/ laptops voor een bedrijfje doe ik dat standaard om alle onnodige programma's (demo versies, tijd beperkte AV, spelletjes etc.) kwijt te raken.
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cooknl

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 aug 2008
Berichten
75
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
John,
Ik denk dat je het goed doet. Ik heb niet genoeg know how omdat juist uit te voeren maar zou dat wel graag willen, zou heel graag van al dat HP poepoe af zijn.
 

oneapi

Forum Gebruiker
Lid geworden
22 jan 2004
Berichten
397
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Al eens "Windows-Shift-S" of (als het groter is dan je fysieke beeldscherm, oftewel wat je wilt 'printscreenen' valt deels nog buiten beeld) "CTRL-Shift-S" geprobeerd? Ga ik ervan uit dat je 1 van de laatste W10 versies hebt....
 
Topicstarter
Topicstarter
C

cooknl

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 aug 2008
Berichten
75
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Al eens "Windows-Shift-S" of (als het groter is dan je fysieke beeldscherm, oftewel wat je wilt 'printscreenen' valt deels nog buiten beeld) "CTRL-Shift-S" geprobeerd? Ga ik ervan uit dat je 1 van de laatste W10 versies hebt....
Nee maar dit is het resultaat

1591476698907.png


Rob :)