Webspace en Nieuwsgroepen stoppen per 1 april 2020.

Dat van de nieuwsgroepen las ik net. Jammer, ook ik gebruik het nog al is het niet meer wat het ooit geweest is.
Op mijn abonnement had ik maar 5GB/mnd, niet veel maar net genoeg af en toe iets te pakken waarvoor ik anders weer een abonnement ergens moest nemen.
Van abonnement gesproken, ik neem aan dat mijn abonnementsprijs nu ook omlaag gaat omdat er 2 diensten niet meer aangeboden worden.
Of eigenlijk 3 diensten want Ziggo.go werkt ook niet meer op Linux.

Dat de webspace ophoud had ik nog niet gelezen. Aan de ene kant vind ik dat jammer, altijd handig. Aan de andere kant kon ik het al lang niet meer gebruiken omdat de uploads niet meer aankomen. Kennelijk had Ziggo het al op eenrichtingsverkeer gezet.
 
Van abonnement gesproken, ik neem aan dat mijn abonnementsprijs nu ook omlaag gaat omdat er 2 diensten niet meer aangeboden worden.
Of eigenlijk 3 diensten want Ziggo.go werkt ook niet meer op Linux.
Nee, helaas... de prijs gaat niet omlaag.
Maar, je mag wel opzeggen!
 
Het zat er ook wel aan te komen. Al 5 jaar niet meer voor nieuw abonnees. Ik geloof graag dat weinigen er nog gebruik van maken. Vroeger heb ik beide wel gebruikt, maar al jaren niet meer. Het aanbieden van zo'n service kost natuurlijk wel geld. Wat ook betaald moet worden door de klanten die er geen gebruik van maken.
En zeg nou zelf: De echte nieuwsgroepdownloader heeft allang ergens een betaald abonnement. En wat heb je nu aan die 25 MB ruimte.
Voor opslag en websites zijn andere en betere mogelijkheden.
 
De berichten in de openingspost gaan over oud Ziggo.
Wat gebeurt er met de homepages bij oud UPC? Ik kan daar niets over vinden.
Oud UPC is trouwens al lang geleden gestopt met de eigen nieuwsservers.
Goede vraag, wij hebben ook nog zo'n piepklein stukje webruimte dat nog een chello-adres heeft. Al lang geleden vervangen door een modern adres elders met honderden keren zoveel meer ruimte. Maar dit kleine beginnetje, destijds bedoeld om te oefenen, hebben we nog steeds laten bestaan.

Is van mijn vrouw overigens, gaat over haar hobby. Maar inderdaad een vraag, verdwijnt dit deel van voormalig UPC binnenkort ook? Lijkt me alleen maar vanzelfsprekend. Ik kan geen reden bedenken van het tegendeel. Is ook geen probleem. Maar we willen het wel graag weten in verband met het eventueel verplaatsen.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan