Wanneer signaal erop

bronson0808

Forum Gebruiker
Berichten
231
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Goedemorgen,

Als het goed is komt vandaag de Ziggo apparatuur(postnl bericht maar erg druk staat erbij) binnen voor de overstap op 30 januarie.
Die datum valt op zaterdag moet er tegenwoordig nog fysiek een monteur ergens in de wijk het signaal erop zetten of gebeurd dit sinds de digitalisering ook automatisch.
 
soms wel...soms niet.
als jij een datum hebt gekregen, is het wel normaal dat een aannemer het signaal in de straatkast van te voren aansluit/controleert.
 
Goedemorgen,

Als het goed is komt vandaag de ziggo apparatuur(postnl bericht maar erg druk staat erbij) binnen voor de overstap op 30 januarie.
Die datum valt op zaterdag moet er tegenwoordig nog fysiek een monteur ergens in de wijk het signaal erop zetten of gebeurd dit sinds de digitalisering ook automatisch.
Mijn ervaring is dat er veel aansluitingen digitaal gebeuren. En dat Ziggo de boel doorgaans al ruim op tijd voor elkaar heeft.
De datum die je krijgt, is de officiële ingangsdatum (en valt ook nog in het weekend). Daarom zou het me niet verbazen als je nu al wel signaal hebt. Ik zou in ieder geval de apparatuur meteen al - dus vandaag nog - opstarten en checken.
 
Dankje dan wacht ik even af of het binnenkomt vandaag.
Ik dacht dat Ziggo in de wijkkast misschien nog iets om moest zetten.
Net even de televisie gescand op Ziggo kanalen maar nog niets zichtbaar ;)
 
Wel digitaal geprobeerd hoop ik?
Zekers maar de spullen zijn binnen dus kan gaan testen,ik heb in principe nog wel wat dagen speling met de overstap.

Edit: net even getest maar internet doet het ook nog niet kom alleen in het modem dus nog even geduld (groene lampje blijft knipperen onderaan) :)
 
Laatst bewerkt:
Ga maar vast bellen met helpdesk..morgen is het vrijdag.
Dat meen je niet ik heb wel overstap laten verzorgen door Ziggo dus mijn oude provider zou pas offline mogen gaan als Ziggo akkoord geeft dat ik online ben ?
Ik krijg net bericht dat er een netwerkmonteur vanmiddag langs komt om de woning aan te sluiten.
 
Nee..is eigen netwerk.
Ziggo signaal zou reeds aanwezig moeten zijn. Mogelijk kabelkruising?
Vraag de helpdesk of er reeds aangesloten is in de eindversterker kast.
 
Terug
Bovenaan