• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Waar is mijn website gebleven via webspace?

TFH

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 mei 2008
Berichten
1.962
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
hallo edwin.w

bedankt voor uw reaktie.

in mijn eerste antwoord hierboven verwijst de link naar een topic over het stoppen van nieuwsgroepen.
in dit topic wordt in het tweede antwoord gesproken over het stoppen van webspace voor 1 april 20202 waar ook een link bij is geplaatst.

vandaar de link geplaatst omdat de info misschien voor de TS kan helpen dat was aangekondigd door Ziggo dat de dienst ging stoppen

vriendleijke groeten
Kijk eens of je via https://archive.org/web/ kan zien of je internetsite daar gearchiveerd is. Geef desnoods even de link van jullie website. Als hij daar nog staat, zijn er methodes om deze alsnog te downloaden. Dan kan je hem daarna ergens anders neerzetten.
 

Goofy

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2007
Berichten
72
hallo TFH,

ik neem aan dat het bericht bedoelt is voor de TS starter ?........

Irisss heeft na haar frustratie uiting niet meer iets laten horen. zoals Johny54 ook aangeeft weet ik ook niet of dat wat inmiddels als suggesties hier allemaal is aangegeven ook meegekregen wordt.

anders maar afsluiten denk ik.

groeten
 

TFH

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 mei 2008
Berichten
1.962
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Ja, mijn bericht is gericht aan Irisss. Maar, het topic is slechts 2 dagen geleden geopend. Lang niet iedereen zit dagelijks op internet, dus... geef het nog even ;-)
 

edwin.w

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 feb 2010
Berichten
591
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dat is wel armoe hoor, als je via https://archive.org/web/ je eigen website - die je dus ooit zélf gemaakt hebt, op je eigen PC - terug moet zien te krijgen ! En als hij al tien jaar geleden aangemaakt is, dan zal hij nu wel niet meer helemaal actueel zijn.
 

Goofy

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2007
Berichten
72
hallo TFH,

bedankt voor de reaktie.

hopelijk komt de info bij Irisss goed aan en laat zij iets weten of het gelukt is om items van de website terug te vinden.

groeten
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.542
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Het is ook geen nette archiverings site. Zij respecteren de instellingen van een website niet. Op alle paginas van mijn site staat de instructie om niet te indexeren: <meta name="robots" content="noindex, nofollow">

Google doet het netjes vind zelfs mijn domeinnaam niet als je er op zoekt. Bij deze archive.org, zie ik dat ze desondanks 5 snapshots gemaakt hebben.
 

J. de Boer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 okt 2005
Berichten
2.614
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
gaat niet lukken had ook website , en even gekeken op https://archive.org/web/maar hij liet niks zien
Ik attendeerde al eerder op die site en even eerder iemand anders ook. En ik moet zeggen dat ik juist vrij veel terug vond. In ruim meer dan tien jaar niets meer aan toegevoegd, maar gewoon laten staan (ging over de hobby van mijn vrouw). Inmiddels al jaren heeft zij een "echte" website waarin deze mini-site ingevlochten zat en tijdig de inhoud overgeheveld is.

Nu (dus helemaal niet erg) ook weg. Maar ik vond opvallend veel terug. Dus is het beslist waard om het te proberen. Weliswaar heeft edwin.w gelijk met "Dat is wel armoe hoor", maar het lijkt mij wel een redelijke reddingspoging als elke backup ontbreekt. Ook al is het inderdaad niet bepaald volmaakt en heeft Briolet wel gelijk met zijn kritiek.
 
Laatst bewerkt:

Thijs de Graaf

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 jan 2021
Berichten
1
Ik had de aankondiging ook gemist en zag, dat mijn website over een vakantie in Australië verdwenen was. Helemaal verbazen deed het me niet.

Ik de tijd, dat we begonnen bij Quicknet, kocht je ook webruimte voor een website, waar veel mensen gebruik van maakten. De hoeveelheid ruimte hing af van welk pakket je nam. Er was veel kennis en je werd prima geholpen.

Toen Quicknet overgenomen werd door Ziggo, vielen de websites vaak uit en als je belde snapten ze daar niets van. Er is op het forum wat afgemopperd. Wat een verschil met nu en dat ging dan alleen over het feit, dat een website er een dag uitlag. Iedereen zat dan meteen op het forum.
Ik heb mijn tuin-insecten website toen bij een professionele provider (123-webhost) geplaatst en ben daarna niet meer op het forum geweest.
In 2012 na een vakantie in Autralië heb ik een website over Australië toch maar weer op Ziggo geplaatst. Zonde om de ruimte niet te gebruiken.

Gemaakt met het stokoude Frontpage. Ik heb nu een sterk ingekorte versie als pagina op bij enkele andere vakantieverslagen op mijn andere website geplaatst. Australië

Bij 123-webhost word ik altijd netjes, vakkundig geholpen als in de tijd van Quicknet.

Ziggo heeft destijds Quicknet overgenomen, maar voelde weinig voor het website gedeelte. Het is nu inderdaad ouderwets, door Facebook, blogs enz. Maar dat komt ook, omdat ze er nooit iets mee gedaan hebben. Anders zouden professionele hosting providers ook geen reden tot bestaan hebben.

Hoe het afgelopen is, spreekt voor zich. Het bericht, dat ze gestopt zijn, zit verpakt tussen ander berichten. Ze hadden de mensen, die nog steeds een website hadden, netje een bericht moeten sturen, dat ze er mee stopten. Dit is dus niet netjes, maar begrijpelijk als je de voorgeschiedenis weet.

Stel je voor, dat je vaste telefoon het niet meer doet en je moet dan op het forum lezen, dat ze er mee gestopt zijn. En dat je had kunnen weten, want het bericht zat verstopt tussen allerlei andere berichten.

Aanvulling: Ik was geen lid van dit forum. Ik dacht eigenlijk dat het een vervolg was van het oude forum, maar ik moest me opnieuw inschrijven, nadat ik het bericht al geplaatst had. Ik had maar één pagina gezien, maar zie nu, dat er veel meer antwoorden zijn. Zal het doorlezen :-)
 
Laatst bewerkt: