• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Vraag over “Download het Wifispots certificaat”


Egidius

Forum Gebruiker
Lid geworden
3 sep 2021
Berichten
1
Hoe moet ik de instructie in het stappenplan “7. Download het Wifispots certificaat” (www.ziggo.nl/klantenservice/wifi/wifispots/instellen#/verder/ga-verder/wifispot-logingegevens-opzoeken/ga-verder/windows/windows-10/) interpreteren?

Er staan twee alinea’s “Bekijk je dit stappenplan op een ander apparaat dan je smartphone?” en “Volg je dit stappenplan op je smartphone?”. In beide moet je de QR-code scannen. Dit lijkt erop dat je deze stap (7) alleen kunt uitvoeren met een smartphone. Hoe moet het dan met bijvoorbeeld een desktop en een laptop?
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.731
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Ik zou bij stap 1 al vastlopen:

1. Gebruik twee schermen of apparaten​

Gebruik vanaf nu een ander apparaat (bijvoorbeeld je laptop) om de aanwijzingen die volgen te lezen. Doorloop de stappen en installeer Wifispots op bijvoorbeeld je smartphone, tablet of een andere laptop.

Als je geen tweede apparaat bij de hand hebt, kom je hier niet verder. En die "ga verder" button snap ik ook niet, want als je met een ander apparaat verder gaat, heb je die button op het huidige apparaat niet nodig. ????

Maar goed. Die QR code was vroeger ook niet nodig. Het gaat er om dat een certificaat opgehaald word en op je device geïnstalleerd wordt.
 

Vergelijkbare onderwerpen