Voicemail vaste telefonie

B

bushka

goededag mijn telefoon geeft aan dat ik voicemail heb doordat die blijft knipperen
weet iemand hoe ik dit kan afluisteren of kan uitschakelen
met vriendelijke groet
rona;d
 
Probeer het eens met 1233 in te toetsen en je voicemail te beluisteren, daarna zal het knipperen wel ophouden ;)
 
als ik 1233 bel en mijn nummer ingeef dan zegt die nummer niet in gebruik
 
Je had je voicemail nog niet in gebruik genomen?

Btw, ik ga nu naar bedje toe :)
 
nee niet in gebruik genomen maar de telefoon geeft dus aan dat er voicemail berichten zijn door constant te knipperen erg irritant :)
 
Heb je een onderbroken kiestoon, heb je voicemailberichten. Als je deze wilt beluisteren moet je wel eerst op de kiestoon wachten om vervolgens 1233 in te toetsen. Waarschijnlijk heb je niet op de kiestoon gewacht en gelijk 1233 ingetoetst en krijg je daarom te horen het nummer is niet in gebruik.

Is dit niet het geval, dan moet je denk ik de gebruikershandeleiding kijken of daar iets in staat.

Succes!!! :)
 
Geeft dat knipperen niet alleen maar aan dat je een gemiste oproep hebt? Heb je nummerherkenning? Ik wel, en als ik dan een gemiste oproep heb gaat er in het schermpje van de telefoon iets knipperen om dat aan te geven.
Het lijkt mij nogal vreemd dat je een voicemail hebt als je die niet hebt ingesteld. Mocht le wel een voicemail hebben dan kan je dat horen door op te nemen; hoor je een zogenaamde "stutter-tone" dan heb je een berichtje, anders niet.
 
ik zal het boekje van mijn telefoon iig even doorspitten , enigste wat ik over knipperen heb kunnen vinden is dat je dan voicemail hebt . we hebben geen nummerweergave op de telefoon wel zit er antwoordapparaat op die ingesteld staat maar daar zitten geen berichten op.
 
hij is gestopt met knipperen hoera hopen dat het zo blijft geen idee wat er is gebeurd lol
 
Terug
Bovenaan