Voel mij zo belazerd


Status
Niet open voor verdere reacties.

verkaik

Product Tester
Lid geworden
28 jul 2009
Berichten
249
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Afgelopen zomer had ik mijn oude upc pakket laten vernieuwen omdat dit beter zou zijn volgends de ziggo medewerker er werd mij toegezegt dat ik fox eredivisie totaal 1 jaar gratis zou krijgen maar dat het eerst 6 maanden werd en als deze dan stopt ik moest bellen voor de volgende 6 maanden gratis dus totaal 1 jaar ..nou gisteren dus was het gestopt ik braaf bellen naar ziggo word mij medegedeeld nou meneer er staat niets in het systeem kunt u mij exact vertellen welke datum dat was pfff het vreemde van dit verhaal afgelopen januari had ik ziggo toevallig ook hier nog om gevraagd toen konden ze het wel zien in het systeem ..maar nu op eens niet meer ..
Kijk ik weet het is maar een zender maar als je wat beloofd moet je dit na komen en als er een maand geleden mij word verteld ja het staat netjes in het systeem en nu niet dan voel ik mij mooi gepiepeld..
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.435
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Je kunt toch zelf ook wel bedenken dat dit flauwekul is. Waarom zou je dan na een half jaar weer moeten bellen? Of ze geven je direct 1 jaar of ze geven je maar 6 maanden. Kan natuurlijk zijn dat er na 6 maanden weer 1 of andere actie is maar zover kunnen ze niet vooruit kijken.

Maar ik neem aan dat je iets van een bevestiging hebt gekregen? En heb je het gesprek opgenomen?
 
Topicstarter
Topicstarter
verkaik

verkaik

Product Tester
Lid geworden
28 jul 2009
Berichten
249
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ja heb het op papier hier had het uitgeprint toen ..maar ondanks dat zeggen ze zij kunnen niets vinden
Maar ben net terug gebeld door een ziggo medewerker en excuus excuus maar ze hebben in het systeem het gevonden u heeft er wel recht op
Dus Topic kan weer dicht
 
Status
Niet open voor verdere reacties.