• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Vodafone verdubbelt databundel Red-abonnementen


V

Verwijderd lid 31741

Goed nieuws, ik heb na 12 juni een nieuw abonnement afgesloten en ik kan kosteloos naar een nieuw abonnement, ik had 5 gb en door verdubbelaar 10 gb en dat wordt nu 10 gb en door verdubbelaar 20 gb. Soms word wachten beloond ;D ;D ;D
 

Arno1948

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 jan 2017
Berichten
18
......Op dit moment zou dat voor Ziggo-klanten betekenen dat een Red Essential abo met onbeperkt bellen en 6GB data (plus extra tv-pakket en online veilig-pakket) € 20 gaat kosten.

https://tweakers.net/nieuws/126819/...el-red-abonnementen.html?nb=2017-07-06&u=1100

Is dit wel juist? Vorige week werd Red Essential op de website verkocht voor € 25, 1,5Gb. In een aparte advertentie op de site voor dit abonnement werd duidelijk dat voor Ziggo gebruikers de korting van € 5 zou gelden alsmede de data verdubbelaar.

Kijk je nu op de site dan kan je dit abonnement vergelijken door via een knop aan.ye geven of je ook Ziggo-gebruiker bent. Klik je op ja dan zie je dat de korting direct zichtbaar wordt alsmede de data verdubbeling. Abonnement wordt dan € 20 en 3 Gb, hetzelfde dus als in de situatie van vorige week. En let op want de advertentie over de Ziggokortingen staat nu niet neer op deze site, althans niet.bij dit abonnement.
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
3.035
de nieuwe pakketten dubbele data en korting staat er bij

vod.pngedit mod fout er uit gehaald
 
Laatst bewerkt:

Beetle

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 aug 2010
Berichten
170
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Die 5 euro is er al vanaf je hebt bovenaan Ja aangeklikt dan zie je de dubbele data en 5 euro eraf.
Klik maar eens op nee.
 
Topicstarter
Topicstarter
BartV

BartV

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 okt 2012
Berichten
569
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Dan is er toch weer een eurootje bijgekomen, want het was echt €20 en niet €21.
Bij T-Mobile betaal je voor 5GB plus onbeperkt bellen €22 waar je dan nog €5 'groepskorting' op in mindering kunt brengen. Dus heeft het in elk geval geen zin om met meerdere gezinsleden over te stappen vanwege de extra's voor Ziggo-klanten.

Wat ik overigens zeer voor Vodafone vind pleiten, is dat ze nu op de site gewoon de te betalen prijs plaatsen en niet (zoals T-Mobile nog wel doet) een aanzienlijke hogere prijs noemen waarop je dan ook weer een 'standaardkorting' voor de looptijd van je abo op in mindering moet brengen. Kudos voor Vodafone voor de aanzienlijk betere transparantie!