• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Videoland app Next box heeft problemen.


Charly70

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
16
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hoi
Ik heb een vraag die ik al een paar keer op het Forum heb gesteld.De meeste forumleden hadden dezelfde oplossingen.Het gaat over het volgende,ik heb geen internet tv als ik de App van de Nextbox Videoland gebruik dan blijft hij in de modus even geduld aub.Dit duurt soms wel een kwartier en dan gooit hij de App er uit.Dan krijg ik de melding dat ik opnieuw moet resetten.En dat gedaan hebben dan werkt het wel weer.Een dag verder heb ik weer het zelfde euvel.Heb verschillende keren opnieuw ingelogd,dan werkt het weer.Een dag later weer opnieuw beginnen.Is er iemand met dezelfde bevindingen?
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
658
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Waarom lukt het kijken niet via de Horizonbox/Mediabox Next van Ziggo?

Er zijn zo te zien 2 methoden op de Next. Via kanaal 151 en de Videoland app zelf. Menu--> Media” of “Mijn Media” ---> Apps ---> Videoland. Heb je beide methoden al geprobeerd? Bron: https://hulp.videoland.com/hc/nl/ar...et-via-de-Horizonbox-Mediabox-Next-van-Ziggo-Soms kan het voorkomen dat Videoland niet altijd even lekker werkt. Gelukkig is dit vaak gemakkelijk op te lossen! Hieronder vind je een aantal tips die vaak wonderen kunnen verrichten:
  1. Haal de Horizonbox/Mediabox Next voor 60 seconden van de stroom.
  2. Start de Horizonbox/Mediabox Next volledig opnieuw op (geef de de box hier wat tijd voor).
  3. Ga hierna naar kanaal 151 (LET OP! Na het resetten loopt kanaal 151 de eerste keer nog even vast, dit kan tot aan 2 minuten duren voordat hij doorloopt).
Het scherm zou nu over moeten springen naar je profielen. Als dit het geval is kun je lekker doorkijken zoals je gewend bent. Als dit niet het geval is, dan kun je Videoland ook opstarten via de App via de onderstaande stappen:
  • Druk op de Menu knop van de Horizonbox/Mediabox Next afstandsbediening.
  • Ga naar “Media” of “Mijn Media” > Apps > Videoland.
 
Topicstarter
Topicstarter
C

Charly70

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 aug 2019
Berichten
16
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hartstikke bedankt ik ga ermee aan de slag