VICE tv stopt per 24 augustus 2020 in Nederland en Vlaanderen


martwout

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 mei 2008
Berichten
1.581
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
De enige ViacomCBS zender die mist is VH1. De andere zogenaamde MTV kanalen zijn niet gericht op de Benelux.
Op zich wel eens maar ik ben zelf meer een VH1 classic-kijker (af en toe) i.c.m. met de anderen met oude hits.
 

Nohara

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 okt 2012
Berichten
445
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Tja, het was te verwachten natuurlijk. Weinig eigen content, en de eigen content die er is, is met een politieke agenda. Daar zit echt helemaal niemand op te wachten. Het type ‘social justice warrior’ waar Vice op mikt, kijkt al lang geen TV meer.

Een tijdje terug werd The Office US (met karig geluid) en Parks & Recreations nog uitgezonden, maar ook die licenties zijn ze kwijt.

Het is jammer dat er kanalen verdwijnen, maar Vice heeft TV in Nederland nooit echt begrepen. Ik zie nog wel meer kanalen op korte termijn verdwijnen, te niche of te nietszeggend. Het wordt tijd dat de rotte appels eruit gaan.
 

JG van Straten

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 jul 2008
Berichten
276
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Nu ook Vice TV verdwijnt -zoals al vele zenders- wordt het nu eens tijd dat Ziggo het HD aanbod gaat uitbreiden (mijn voorkeur) of misschien zenders gaat toevoegen? Er is nu toch ruimte zat, zeker als ook de analoge TV overal is afgeschakeld (onze regio 15 sept.). Bij een ander provider heb ik 3 TV zenders gezien die Nederlands gesproken of ondertitels hebben, Insight TV (?), DreamWorks Channel (kinderprogramma‘s) & Njam (Vlaamse kookzender). Verder zijn er nog 2 Nederlandse muziekzenders beschikbaar, Schlager TV en Nashville TV (country muziek). Duitse zenders kan ook maar die heb ik al via de schotel.
 

rob1954

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 feb 2017
Berichten
420
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik zie nog wel meer kanalen op korte termijn verdwijnen, te niche of te nietszeggend. Het wordt tijd dat de rotte appels eruit gaan.
Helemaal mee eens, en met de dan beschikbare bandbreedte de goede zenders, die nog niet in HD zijn, opwaarderen naar HD, indien er een HD versie is en een nette bitrate, liefst CBR.