VICE tv stopt per 24 augustus 2020 in Nederland en Vlaanderen


rick70

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 feb 2008
Berichten
1.178
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
VICE tv stopt per 24 augustus 2020 met uitzenden in Nederland en Vlaanderen. Volgens het bedrijf is besloten met het einde van een aantal distributiecontracten de zender te stoppen. De content van VICE Media blijft wel beschikbaar via de online platforms van VICE Media Group. Producties van VICE tv kunnen met het einde van VICE tv ook door derde partijen worden aangekocht. VICE Media Group spreekt van een verschuiving naar een flexibele non-lineaire aanpak. De zender trachtte met name 20-ers en 30-ers (millennials) te bereiken met maatschappijkritische reportages.

VICE tv startte op 1 maart 2017 met uitzenden met zowel een Nederlandse als Vlaamse versie, eerst alleen nog via Ziggo en Telenet, daarna ook via onder meer KPN, T-Mobile en Proximus, waarmee het in zowel Nederland als België landelijke dekking wist te verkrijgen.

Lees verder (Bron: nederlandsmedianieuws.nl): https://nederlandsmedianieuws.nl/TV...-24-augustus-2020-in-Nederland-en-Vlaanderen/
 

HP Deskjet

Product Tester
Lid geworden
10 feb 2004
Berichten
2.951
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
"Naast investeren in het netwerk, downgraden we de tv-pakketten ook regelmatig" Alweer een zender minder. Wie weet, misschien krijgen wij als dooddoener nog een standaard definitie f.t.a. shopping channel ter vervanging.
 
Laatst bewerkt:

Tv-Kijker

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jun 2009
Berichten
2.136
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ziggo zou eens met ViacomCBS er over kunnen hebben alle ViacomCBS kanalen weer in het pakket op te nemen. Voordat UPC in Nederland als merk werd opgeheven had Ziggo meer Viacom kanalen.
 
Topicstarter
Topicstarter
rick70

rick70

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 feb 2008
Berichten
1.178
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Per augustus 2020

VICEtv stopt per 24 augustus


Digitaal kanaal 26 | Pakket: TV Standard
VICEtv heeft besloten om per 24 augustus in Nederland te stoppen met de televisiezender. VICEtv (kanaal 26) is vanaf dan niet langer beschikbaar in het televisiepakket TV Standaard. VICE gaat wel online door op VICE.com.

Ziggo: https://www.ziggo.nl/televisie/zenderoverzicht/zenderwijzigingen