Viaplay komt op 1 maart naar Nederland voor 14 euro per maand

En als bonus krijgen we straks F1/Darts belasting om NENT in leven te houden, wat nu al gebeurt met de Eredivisie belasting bij veel providers om ESPN/Fox Sports in leven te houden.

Voor wie het niet weten Google ma: Eredivisie belasting
 
Daar wordt niets in gezegd dat F1TV verdwijnt. Dus.

Eerder werd al gezegd dat F1 TV pro blijft bestaan in NL. Nu kost het de helft van wat het kost in Scandinavie.

Als het nog steeds beschikbaar is voor de huidige prijs, zo'n 80 euro, zou ik het zo afnemen omdat je sowieso wil hebben vanwege live timing
 
Wat bedoeld totaal tv dan met deels in 4K en op enkele apparaten in de Scandinavische markt?
Zijn die 4K beelden dan niet beschikbaar op sommige momenten of juist wel?
Waar hebben we het dan over? En waarom de rest niet en op wat voor apparaten?
Toch een opmerkelijke keuze van Viaplay om niet in 4 K aan te bieden.
Ik heb geen abo op F1 pro maar nu vul ik het zelf maar eens in:F1 pro is nooit in 4K geweest en gaat komend jaar dan uiteraard ook zeggen:"Niks 4K aleen HD" . Niet zo fijn om deze weg in te slaan dan druk ik me zacht uit.

Jeetje zeg waarom pak je het dan niet meteen goed op om mensen de hoogste kwaliteit te bieden velen hebben er toch de hardware voor staan en zo duur zijn die 4K boxen toch niet meer. Nee vind ik geen goede zaak.
Dan zou je toch op zijn minst de Nederlandse klanten ook deels het 4K beeld ter beschikking kunnen stellen. Echt een gemiste kans.
Tsja zou het nu maar zo zijn dat F1pro het wel doet maar _ ondanks dat ik geen kennis heb hoe het zit bij F1pro_ ik weet zeker dat F1pro ook niks in 4K gaat brengen dat lijkt mij nu al vast te staan. Misschien krijg ik volledig ongelijk net zoals ik het mis had toen ik dacht dat Viaplay in 4K uit zou gaan zenden. Dat je dat dan nog niet een deels doet ..nee geen goede zaak is mijn mening.
En als Viaplay het niet doet waarom pakt F1Pro het dan niet op?

Terugkomend wat bedoeld totaal tv met op enkele apparaten want de keuze die ze hier maken zullen ze ook in hun eigen land rekening mee moeten houden. Hoe is het daar opgebouwd met de abonnementen dat is wat ik bedoel..
Maar dan is het wel heel vreemd dat je hier helemaal geen 4K gaat leveren.
 
Laatst bewerkt:
Hier ook veel informatie over Viaplay.
 
Oh dus dat is de oplossing, ze gaan het in lachwekkende lage HD kwaliteit aanbieden
  • Als je streamt met de hoogste (HD) kwaliteit verbruik je 2.5 GB per uur.
Dat is dus gemiddeld 5 Mbit/s...... Echt dat hele streamings gedoe is gewoon drama!
 
Oh dus dat is de oplossing, ze gaan het in lachwekkende lage HD kwaliteit aanbieden
  • Als je streamt met de hoogste (HD) kwaliteit verbruik je 2.5 GB per uur.
Dat is dus gemiddeld 5 Mbit/s...... Echt dat hele streamings gedoe is gewoon drama!
Hoe zit het met internet in andere landen is dat ook niet wat meespeelt of zie ik het helemaal verkeerd?
Ze zijn in meerdere landen actief..als je in een land UHD compleet gaat leveren zal je denk ik niet kunnen nalaten andere landen ook te bedienen.
Maar waarom levert Viaplay hier dan helemaal geen UHD? En 2,5 Gb per uur dat lijkt qua bitrate inderdaad laag te liggen. Het zegt nog niet alles maar ze kunnen het denk ik niet maken om belabberd HD te gaan aanbieden dat is toch echt wel een grens over gaan.
Met redelijke kwaliteit zit je op een uur opname zeg maar tussen de 6 en 8 Gb.
 
Dit is al mislukt voor het uberhaupt begonnen is. Gisteren bij Beau was het ook allerminst een goede indruk wat ze daar achterlieten. Nu nog het nieuws van HD met 2,5 GB per uur. Nee dit is geen goede start op deze manier.
 
Vreemd ook om daar(gostreaming) met zulke uitspraken over streamingskwaliteit te komen.
Bijv:" als je streamt op hoge kwaliteit" of zelfs op "lage kwaliteit". Want velen hier in Nederland hebben gelukkig wel toegang tot vrij hoge snelheden. De vraag is hoe zit dat in Scandinavië? Want als ze hier hoge kwaliteit leveren en daar niet ..en hoe zit het dan als totaal tv zegt'op bepaalde apparatuur'? Wat wordt hiermee bedoeld?

Ik ben benieuwd wat voor bitrate dat dan gaat worden het zegt niet alles maar toch om hier ook nog eens met lage HD kwaliteit te komen..zou geen goede zaak zijn.
Dan is het volgende waar we denk ik naar moeten kijken...: Wat levert F1Pro dan voor kwaliteit? Zal denk ik zeker ook geen UHD zijn maar hoe zit het met de HD kwaliteit.
Bitrate zegt niet alles maar 2,5 Gb per uur..waar gaat dit naartoe?
Ze zullen toch wel ervaring ermee hebben dat lijkt mij duidelijk.. je kan het echt niet maken om mindere kwaliteit dat wat mensen hier van HD verwachten te leveren. Zal ook wel niet gebeuren maar toch..2.5 Gb per uur? Mmm
 
https://www.totaaltv.nl/nieuws/onduidelijkheid-over-f1-tv-pro-na-komst-viaplay-in-nederland/

Zit totaal tv wel goed met deze info:? Citaat: "Het F1 TV Pro-abonnement biedt daarnaast enkele belangrijke voordelen in vergelijk met Viaplay. Bij de nieuwe streamingdienst kunnen slechts op twee apparaten gelijktijdig gekeken worden en is er een limiet aan het aantal apparaten dat aan een abonnement gekoppeld kan worden, namelijk vijf. Bij F1 TV Pro kan op dit moment met maximaal zes apparaten gelijktijdig gekeken worden. Ideaal voor grote gezinnen dus, of natuurlijk voor personen die om de kosten te drukken het abonnement met anderen te delen. Zeker nu Viaplay Nederland bekend heeft gemaakt dat de streamingdienst vooralsnog niet in 4K beschikbaar komt, is het mogelijke voordeel van beeldkwaliteit verdwenen. Viaplay en F1 TV Pro worden beiden als online dienst in HD-kwaliteit bij abonnees afgeleverd."Einde citaat.
Want ik las dat F1pro-tijdens de Live race -maar op 1 apparaat gekeken kan worden. Bij viaplay zou dat 2 zijn tijden de live race.


Mensen zullen eerst nog moeten afwachten hoe het gaat lopen bij F1pro want het gaat veranderen dat lijkt wel zeker. Daar mag dan ook snel duidelijkheid in komen. Zal wel niet gebeuren ..mensen zo lang mogelijk in het ongewisse laten is het devies.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan