VH1 Classic stopt na 21 jaar

Veel 16: 9 materiaal was er nog niet in de jaren '80. Dus ze zullen of zelf al moeten knippen, uitrekken of in ieder geval vertekenen als ze het i 16: 9 willen gaan uitzenden.

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Je kan simpelweg een zwart veld achter het 4:3 beeld plakken, wat nu ook gebeurt bij oud 4:3 materiaal. Overigens zijn er weldegelijk 16: 9 clips uit de jaren 80. Momenteel wordt juist 16: 9 opgerekt of een vierkant zwart frame om het beeld.

Zoals het kanaal ONS het doet is ideaal, geen weggeknipt materiaal.
 
Misschien wordt het tijd dat Ziggo met ViacomCBS gaat onderhandelen om de MTV kanalen met Rock&Metal, Dance en VH1 exclusive bij Ziggo in Nederland te krijgen. Zonder dat andere providers er recht op hebben.
Wat een onzin is dit zeg. Exclusief? Er zijn ook regio's waar Ziggo in zijn geheel niet te ontvangen is. Met dit soort exclusief gedoe wordt er ook voor gezorgd dat de regio's waar Ziggo niet beschikbaar deze kanalen niet bekeken zouden kunnen worden.

PS ik zou het toejuichen dat de Ziggo app voor Android TV landelijk gaat draaien zodat je via die app je Ziggo abonnement kan afnemen.
Overigens zou Ziggo met deze app ook internet kunnen aanbieden via glasvezel en zo kunnen leveren.
 
Dat valt wel mee, ik geef mijn mening. Ik zou het positief vinden dat kanalen niet exclusief naar een provider gaan die geen landelijke dekking heeft. Dan moet Ziggo zorgen dat in alle gebieden Ziggo-tv te ontvangen is. De mogelijkheden komen wel dichterbij lijkt me.
 
Dan moeten Vodafone en Liberty gewoon die kleine kabelbedrijven opkopen al mag dit niet en Ziggo zorgt dat de kabel dicht blijft. Dan kunnen ze exclusief alles bieden en zorgen dat T-Mobile en KPN dit niet mogen
 
@Tv-Kijker , je praat wel erg makkelijk: Vodafone moet alle kleine kabelbedrijven opkopen, Ziggo moet de kabel dichthouden en alles exclusief aanbieden. Pfff.....niet echt realistisch.
 
Terug
Bovenaan