Verdwijnen ESPN op 421, 422 en 423

Dick Rood

Forum Gebruiker
Berichten
6
Sinds een week is de sportzender ESPN op 421, 422 en 423 uit mijn abonnement verdwenen. Reeds een aantal keren gebeld, maar niets hielp. Vanmorgen (8 april) weer gebeld en ik kreeg te horen dat ze er niets aan konden doen. Wel kan er een monteur gestuurd worden, die ik dan wel moet betalen. ????????? Ik heb gezegd dat ik een abonnement afneem van Ziggo, Ziggo die niet levert en dan moet ik betalen????? Wat is dat voor onzin??? Heeft iemand anders dit ook wel eens meegemaakt?
 
Staat ESPN wel aangegeven in Mijn Ziggo, bij de extra zenderpakketten?
 
denk dat een monteur weinig kan doen. Ik neem aan dat de kanalen wel op je mediabox XL/Next staan, maar dan op zwart met de boodschap sluit een abbo af? Dan even controleren waar het fout gaat met je abbo bij ESPN.
 
Als je in de regio Driebergen of Veenendaal woont dan is op 9 maart 2021 de analoge tv afgeschakeld.
Drie weken later worden dan de frequenties aangepast.
09/03 Driebergen
09/03 Veenendaal

Ga naar kanaal 800 en doe wat daar staat.
 
De kanalen staan inderdaad op de mediabox XL/Next, met idd het scherm op zwart met de boodschap sluit een abbo af.
Bij Ziggo kreeg ik te horen dat ze kunnen zien dat ik de zenders hoor te ontvangen, maar niets kunnen doen. ?????? Behalve dan een monteur sturen die ik wel moet betalen.
 
Monteur gaat niets oplossen, het is geen hardware probleem maar het probleem zit bij ZIggo, probeer eens via de webside een chat op te starten bij de afdeling verkoop, daar worden de extra diensten aangeboden en hun kunnen waarschijnlijk wat meer voor je betekenen.
Bellen met de verkoop afdeling kan natuurlijk ook.
 
Ik neem aan dat je de basisstappen wel doorlopen hebt: box even van de stroom af halen, checken onder Netwerk->Diagnostiek of alles OK is.
Doen de zenders het wel in Ziggo Go?
Misschien kun je een berichtje sturen naar @Webcare Ziggo
 
Terug
Bovenaan