• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Verdere uitrol Horizon software-update H3 (1b-3069.014.5x)


Roar

Product Tester
Lid geworden
17 okt 2009
Berichten
50
Jammer dat die uiterst irritante zwarte balk nog steeds 5 seconden onderin staat bij zappen of na pauzeren.
1 of 2 seconden zou lang genoeg zijn.....
 

Burner116

Product Tester
Lid geworden
14 nov 2004
Berichten
56
Heb dinsdag een monteur gehad die er na 4 uur en 3 media boxen verder achter kwam dat de box vastloopt zodra er een internet kabel in wordt gedaan >:(. Als de utp kabel erin gaat slaat de box vast en kan ik hem niet meer aan of uit zetten met de AB en op de box zelf ook het resetten met de schakelaar achterop werkt dan niet meer. Ik heb de laatse weken geen nieuwe hardware op mijn switch aangesloten dus dat kan ook geen storende boosdoener zijn. Deze problemen zijn begonnen na de update van de Horizon software afgelopen donderdag :( De oplossing die wa na 4 uur hebben afgesproken is dta er nu dus ene extra los internet modem naast staat voor mij netwerk dan blijft de horizon box tenminste actief. Hopelijk komt er een update zodat ik weer van het losse modem af ben. ;)
Zijn er meer die dit herkennen?
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
7.102
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Burner116 heb je de netwerkkabel nagekeken? Kan stuk zijn. En ook je andere apparatuur 1 voor 1 toevoegen
 

Burner116

Product Tester
Lid geworden
14 nov 2004
Berichten
56
netwerk kabel 1 voor 1 gestet door upc monteur hij gaf bij alle kabels hetzelfde probleem. De hardware kan ik niet meer 1 voor 1 aansluiten omdat ik nu een apart modem heb voor mijn internet dus het is niet meer actief op de horizon box.
 

kerby

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 mei 2011
Berichten
772
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
op zich wel wat verbeteringen maar jammer dat nu mijn opnames veel vaker mislukken.
als hij iets aan het opnemen is en ik zap intussen, of bekijk een andere opname, dan mislukt de lopende opname vaak.
ook hebben de opnames sinds de update veel last van geluids-hickupjes.

morgen (ivm de refresh die je er vaak na moet doen) doe ik eens een factory reset, kijken of die wat oplost.

ben er niet uit of de update netto een verbetering is.
 

pinolief

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 apr 2013
Berichten
17
annoklar zei:
Ook hier de update binnen. Nieuwe menu is wel wennen. Wat ik mis (maar niemand over hoor) is het instellen van de startzender. Ik vond het altijd wel prettig 's ochtends de tv aan te zetten en dan automatisch het nieuws erop te hebben ipv de laatst bekeken zender.
Ik had deze ook al gezocht aangezien ik vorig jaar een HB had en deze optie idd had. Weet nu dat die verdwenen is.
 

bennieb

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 jan 2011
Berichten
2
Na de update start de box op met de laatst gekozen zender.
Wij hadden altijd ingesteld dat hij met een bepaalde zender opstart, zo heb je morgens direct onbijtnieuws ... Ik kan deze optie nergens meer vinden. Weet iemand waar ik dit in kan stellen?
Diagnostiek staat trouwens op 7.19 hier in nijmegen.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
Die optie is er niet meer. Staat nota bene nog vermeld in de het bericht boven je :)
 

Ranokel

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 jul 2007
Berichten
427
Roar zei:
Jammer dat die uiterst irritante zwarte balk nog steeds 5 seconden onderin staat bij zappen of na pauzeren.
1 of 2 seconden zou lang genoeg zijn.....
Je hebt gelijk, die moet je toch gewoon uit kunnen zetten.
 

bennieb

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 jan 2011
Berichten
2
Creative Solution zei:
Die optie is er niet meer. Staat nota bene nog vermeld in de bericht boven je :)
Oeps met ogen dicht zitten lezen dus.... Wel jammer, was echt een handige functie.