• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Verbinding buitenland zeer slecht

BobDroid

Forum Gebruiker
Lid geworden
23 jun 2015
Berichten
9
Verbinding in buitenland met Ziggo mobiel is zeer slecht. Soms wel internet (zelfs 4g) vaker niet of zeer traag.
Zowel Polen, Tsjechië als Duitsland.
Verbindingen met T-Mobile daarentegen zonder problemen.

Benieuwd of dit alleen Ziggo abbo is, of ook voor vodafone
 

fractal

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 mrt 2012
Berichten
113
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Mijn ervaring met zowel ziggo als Vodafone mobiel in Duitsland is dat het lang niet overal zo goed is als in Nederland. In stedelijke gebieden is het goed maar daarbuiten vaak minimaal tot niets.
In de Eifel heb ik alle mogelijke verbindingstypen onder 3G gezien die je eigenlijk alleen in de handleiding tegen komt en die gewoon belabberd tot niet werken.
 

DirkLui

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 dec 2010
Berichten
620
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Nu we data in het buitenland gewoon aan kunnen laten komen we erachter hoe goed de mobiele infrastructuur in Nederland is. In het buitenland heb je gewoon niet overal 4G. En aangezien wij op vakantie blijkbaar niets beter te doen hebben dan op ons mobieltje te zitten merk je dat nu dus. Ik heb er niets van gemerkt toen ik op vakantie in Griekenland op het strand van zon aan het genieten was8)
 

Arno1948

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 jan 2017
Berichten
18
Enerzijds liggen deze problemen bij de provider of eigenlijk bij de voorkeur providers die standaard door je provider zijn ingesteld. Zelf heb ik op dit moment een abonnement bij KPN. Over het algemeen vind ik daarbij bijvoorbeeld de standaardverbindingen in de Eifel zeer slecht. Verrassend goed vond ik daar de verbindingen met de niet-voorkeursproviders.Meestal had ik daar uitstekend 4G.

Ik zit nu in midden-Zweden waar ik overwegend snelle 4G heb met de voorkeur providers zelfs in gebieden waar nauwelijks mensen wonen.