• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Veel pagina's openen niet, sommige wel


suuz

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 jun 2019
Berichten
2
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Sinds gisteren heb ik internet via een Connectbox ipv alleen een Mediabox.

Ik heb prima snel internet op mijn laptop, maar sommige pagina's (heel veel eigenlijk) kunnen ineens niet geopend worden. Rest opent prima.
Heb cookies en trackers verwijderd. Het probleem doet zich ook voor in incognitomodus. In een andere browser zelfde probleem.

Echter, als ik verbinding maak met mijn aptop met mobiel netwerk via hotspot telefoon zijn wel alle pagina's bereikbaar..

Als ik op mijn mobiel verbinding heb met het vaste netwerk ( connectbox) kan ik wel naar alle pagina's.

Als ik de laptop met de kabel aan de modem hang heb ik nog steeds het probleem

watskebeurd?
 
Laatst bewerkt:

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.324
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Heb je ook de internetcache van de computers / laptops geleegd?

Anders eens het volgende proberen.
Computers / laptops etc. uitzetten en dan Connect box resetten naar de fabrieksinstellingen door de resetknop aan de achterkant min. 15 sec in te drukken. Nadat hij weer helemaal is opgestart de computers / laptops weer aanzetten.
 
Topicstarter
Topicstarter
suuz

suuz

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 jun 2019
Berichten
2
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Ik dacht dat de cache geleegd wordt als je Ccleaner zn werk laat doen..maar dat zijn dus alleen cookies en trackers. Dank voor de super tip.. Ik heb de cache in Chrome geleegd en nu opent alles weer.. Thanx!