• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Vastlopen van opgenomen programma's bij afkijken via Mediabox XL


rodirida

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 sep 2018
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Laatste tijd steeds meer problemen bij het afspelen van opgenomen programma's dat deze 'vast' loopt(pauzeert) na enige tijd wachten vervolgd het programma weer vanzelf. Dit duurt soms enkele tot meerdere x per opgenomen programma. Zijn opnames van verschillende zenders en duurt soms enkele tot vaak 10/15 seconden.
Iemand een idee? Begrijp dat er een zgn harde schijf zit in de mediabox. Kan dit de reden zijn dat schijf sectoren kapot zijn oid? Of is dit een opname probleem.
Overigens al harde reset uitgevoerd(helemaal van stroom af) en fabrieksinstellingen reset gedaan ;-)
Thx Ron
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
657
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wordt je box ook heel warm? Zo ja, zet eens een stofzuiger op de ventilatiesleuven of koop een busje perslucht.
Of is je harde schijf soms bijna vol? Er moet altijd zo'n 20% vrij zijn.

Het kan natuurlijk ook gewoon een hele gare box zijn.
 
Topicstarter
Topicstarter
R

rodirida

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 sep 2018
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Blijkbaar ;-) ; na telecom met Ziggi nu maar de nieuwe Next box besteld...
 

Leetje65

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 apr 2009
Berichten
456
Ik heb dat soms ook meestal ben ik net tijdens die opname zender aan wisselen of tv gids aan kijken. Lijkt er op dat op de een of andere manier de box daar niet goed tegen kan of zo.
 
Topicstarter
Topicstarter
R

rodirida

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 sep 2018
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zal update geven als next in gebruik is genomen. Wrsch zal dat dan bij opnames in de cloud en terugkijken geen probleem meer zijn.. tot zover mijn input.
 

robjanssen

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
1.488
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wat voor abo had je?
Had je al Max?
Of hebben ze je dat nu aangesmeerd?
Want een Next krijg je alleen bij Max?
 
Topicstarter
Topicstarter
R

rodirida

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 sep 2018
Berichten
6
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
mijn huidige abo was blijkbaar 'voldoende'(complete) om zonder verdere kosten een next te krijgen..; tevens was het voor mij belangrijk ook een separaat modem te krijgen(huidig wifi signaal liep tot op heden via de Mediabox XL). Overigens wel met verplichte abo verlenging 1 jr vast en volgend jr 0,50 extra abo kosten...
Tevens voor mij de update via nieuw modem wifi configuratie met tegenwoordige mesh satellieten op te gaan tuigen.
 

robjanssen

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
1.488
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ben benieuwd of je dan straks nog steeds Complete hebt, of dat de helpdesk je even omgezet heeft naar Max.
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
729
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Waarschijnlijk heeft hij Complete met MoviesXL (wat tegenwoordig dus gewoon Max is).