Vanaf 29 maart 2019 dreigen wij in Nederland BBC One, Two, Four en CBBC/ Cbeebies te verliezen

Aha, duidelijk!

Zou ik dan Masterchef moet missen?
Silent Witness? Etc etc etc.
Zal toch niet?
 
Als het VK een overeenkomst met de EU kan afsluiten dan zullen wij de kanalen behouden. Zonder overeenkomst gaan wij ze verliezen. Dit heeft alles met EU en Britse wetten te maken i.v.m. een 'no deal' Brexit.
 
Laatst bewerkt:
Toch maar weer een schotel plaatsen dan ? >:D;D Ik kijk al 20 jaar via de schotel en ga dus niks missen. (alle FTA's/freeview gaan ze echt niet achter een kaart zetten)
 
Ik had vorige week ergens gelezen dat de BBC ergens in Europa (Nederland?) een kantoor wil gaan openen om juist deze problemen tegen te zijn.
Maar waar heb ik het gelezen?
Het klonk namelijk op het eerste gezicht zo vreemd, “de BBC gaat Engeland verlaten”.
Dat Wait and See geldt voor heel het VK? ;-)

Ik kijk vrij veel naar de BBC maar kan, gelukkig, ook veel programma’s downloaden.
Bedoel je dit artikel van TotaalTV?
 
Als het puntje bij paaltje komt, zullen ze de andere zenders wel gaan volgen. Discovery bijvoorbeeld gaat de licentie in Nederland regelen zodat het in geheel Europa geregeld is. En ik denk dat er eerder nog uitstel komt dan een no-deal. Dat laatste heeft niemand baat bij. En dan wordt cement zo vloeibaar.
 
Dat artikel in de Guardian gaat over de internationale BBC zenders zoals BBC News, Earth, Entertainment en First, niet over BBC 1,2,4 etc. Ik kijk veel BBC One en Two. Dan maar over op IPTV, het is niet anders....
 
Dat artikel in de Guardian gaat over de internationale BBC zenders zoals BBC News, Earth, Entertainment en First, niet over BBC 1,2,4 etc. Ik kijk veel BBC One en Two. Dan maar over op IPTV, het is niet anders....

BBC 1 en 2 is ook o.a. in Oostenrijk op de kabel.
 
@Thethirdman Als ik eerder heb gezegd, het kantoor dat in in Nederland of ergens anders komt, heeft met de distributie en uitzendlicenties van BBC International kanalen te maken. Je moet aan kanalen zoals BBC First en Entertainment denken. BBC One, Two, Four, CBBC en CBeebies vallen niet onder BBC International distributie/ licentie overeenkomsten omdat die kanalen uitsluitend voor de interne VK markt bedoeld zijn.
 
Terug
Bovenaan