Vanaf 17 september 2020 geen tv.

Lisaamber

Forum Gebruiker
Berichten
1
Al vanaf 17 september 2020 geen tv.
Wordt van kastje naar de muur gestuurd.
Nu schijnt na 7x bellen en veel beloften het probleem in eens in India te liggen .
Na 3 weken geen tv zijn wij er wel klaar mee
 
Begint een aardige soap serie te worden de laatste tijd met internet & tv wat niet werkt voor langer tijd, wat je hier leest
Heeft het toevallig niet iets Corona te maken in India (zal een makkelijke smoes zijn)
 
Begint een aardige soap serie te worden de laatste tijd met internet & tv wat niet werkt voor langer tijd, wat je hier leest
Heeft het toevallig niet iets Corona te maken in India (zal een makkelijke smoes zijn)
Je legt ze de woorden wel heel makkelijk in de mond ^-^
 
Kees, daar had je nog eens wat aan. Hij was de deugniet van het dorp en kwam vaak bij ons over de vloer. Als we iets kwijt waren of er was iets stuk, hadden we een vaste zondebok: Kees! Zelfs als hij een week niet in de buurt was geweest, kreeg hij toch de schuld. Maar Kees verhuisde naar Rotterdam en ineens moesten we zelf opdraaien voor al onze slordig- en onhandigheden.
Als de mensheid iets nodig heeft dan is het een Kees. Gelukkig komt hij tot ons in allerlei vormen en gedaantes. Soms heet hij boekhouding: „Wat, hebt u uw geld nog niet ontvangen? Moet een foutje van de boekhouding zijn!” Eufemisme voor: we betalen pas als het echt niet anders kan. Kees als boekhouder.
Jarenlang hebben we de computer de schuld kunnen geven. Foutje van de computer. Dat was nooit het geval want computers maken geen fouten maar dat wisten we toen nog niet. Het heeft lang geduurd voor we met zijn allen een beetje in de gaten hadden hoe die dingen werkten. En dus konden we tot die tijd de computer de schuld geven van alles en nog wat. Want die andere jongens wisten ook niet hoe de boel in elkaar stak. Handig was dat. Kees vermomd als apparaat.
De laatste tijd merk ik dat corona onze nieuwe zondebok is. We weten niet precies wat voor gevolg covid-19 heeft voor alle winkels en werkvloeren. In de ene fabriek zullen er meer machines staan, in de andere meer personeel. Ik kan dat niet beoordelen. Komen er meer opdrachten binnen of juist niet? Ook geen idee van.
Simpel voorbeeld: ik wacht al maanden op een divan. De meubelzaak, eerlijke mensen daar gaat het niet om, bezweert me dat er meer bestellingen zijn. Want het publiek gaat niet met vakantie en heeft dus geld over voor nieuwe meubels. Kan zijn natuurlijk. Van andere zaken hoor je dat de handel juist stil ligt. Kan ook zijn.
Dus als ik vraag waarom heb ik dit niet of is dat nog niet geregeld en men antwoordt „Corona meneer”, wat kan ik zeggen? Kees vermomd als virus.
Carmiggelt vond indertijd het woord ’epibreren’ uit. „Meneer geef ons nog een weekje om de zaak te epibreren.” Wij zouden iets moeten uitvinden dat al die Kezen overbodig maakt, een vaste Kees van dienst.
In afwachting van beter stel ik de telefonische ’er zijn nog zes wachtenden voor u’- hulplijn voor die ik onlangs te spreken kreeg: „Dat gaat via het buitenland meneer, daar hebben wij geen invloed op.”
Geef de buitenlanders de schuld. Dat niemand daar eerder op gekomen is!

Aldus Joost Prinsen :)
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan