• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

UPC Zakelijk 200/40 vanaf april 2015 beschikbaar?

voorstad

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 nov 2013
Berichten
34
voorstad zei:
Het is wel te vinden, maar het lijkt er verdacht veel op dat dit de help is van de "oude" site, gezien de hoeveelheid UPC-dit en UPC-dat in de teksten:

https://www.Ziggo.nl/zakelijk/klantenservice/u/ip-adressen/#kan-het-kabelmodem-als-bridge-functioneren

Op mijn vragen hierover is het ook verdacht stil..... zouden de UPCZiggo medewerkers het zelf wel weten? Bij de ZZP Connect is het niet mogelijk om een 5-IP adressen abonement als extra optie af te sluiten....

Zojuist contact gehad met de klantenservice:

Om de Ziggo router in bridge te kunnen zetten, MOET je ook bij het "nieuwe" Ziggo een 5-IP adressen abonnement afsluiten. Dit zit niet bij de Connect ZZP maar alleen bij de MKB zakelijke abonnementen. Uit "coulance" willen ze dit ook aanbieden voor ZZP Connect voor bestaande klanten (10 euro ex btw / mnd extra).

Het Connect ZZP abonnement heeft dus maar 1 vast IP adres en het modem kan niet in bridge gezet worden. Je kunt dus niet (volledig) je eigen router gebruiken bij Connect ZZP!!!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Heppieboeddah

Forum Gebruiker
Lid geworden
23 jan 2010
Berichten
152
voorstad zei:
[..]
Het Connect ZZP abonnement heeft dus maar 1 vast IP adres en het modem kan niet in bridge gezet worden. Je kunt dus niet (volledig) je eigen router gebruiken bij Connect ZZP!!!

Enig idee of dit een optie is. Semi-Bridgen:

https://ziggoforum.nl/topics/38905/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Topicstarter
Topicstarter
B

basix

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 okt 2011
Berichten
37
basix zei:
ik zit al 4 dagen tot ik wordt teruggebeld door de zakelijke servicedesk van Ziggo.
Bij een klant hebben wij een 200/20 internet lijn liggen welke ik wil laten omzetten naar een 200/40 verbinding. Tevens hebben ze het 5 ip pakket ivm bridge modus beschikbaarheid zodat er een eigen router kan staan.

Persoon aan de telefoon kon mij afgelopen maandag dus niet vertellen of het nu zit met dat 5 ip pakket....was ook niet terug te vinden het systeem...we wachten maar weer af...

Hierbij een update van mijn kant.

1,5 week geleden opniew zelf contact gezocht met Ziggo zakelijk. Het abonnement kon toch omgezet worden in een ZZP 200/40 met behoud van 5 IP pakket (alleen voor bestaande klanten die dit al hadden) zodat het nieuwe modem, een Hitron, standaard in bridge modus beschikbaar is.

Afgelopen zaterdag pakket ontvangen en gisteren aangesloten. Wel nog contact moeten zoeken met Ziggo zakelijke helpdesk want het modem had nog niet de juiste firmware. Dit werd direct opgelost en na 30 minuten wachten werkte alles naar behoren.

Zowel up als down wordt de maximale snelheid gehaald. Uiteindelijk hier toch tevreden over de geboden service.

Ik heb overigens nogmaals bij Ziggo Zakelijk aangegeven dat ik het belachelijk vind dat dat Ziggo Zakelijk ZZP geen standaard bridge mogelijkheid kent en dat voor nieuwe klanten alleen de MKB variant (die veel duurder is) die mogelijkheid biedt. Dat terwijl de consumenten pakketten wel deze mogelijkheid kennen maar juist in een zakelijke omgeving deze wens veel meer speelt. Persoon aan de telefoon kon hier verder geen antwoord op geven maar wellicht lees hier nog iemand mee van Ziggo :)