Universele afstandbedieningen Logitech en de Mediabox Next

Berk

Forum Gebruiker
Berichten
29
Ik gebruik met de Next een (al oudere) Logitech Harmony One+ afstandbediening. Hiermee is alles van de NEXT originele afstandbediening te gebruiken, op 2 dingen na: het Contextmenu (...) en Spraakbediening.

Een modernere afstandbediening is de Logitech Harmony Elite. Deze ondersteunt voice via Alexa en Google Assistant. Is er iemand die de Elite toevallig al gebruikt i.c.m. de Next? Weet iemand of spraakbediening via de Elite werkt met de Next?
 
Ik krijg alles aan de praat met de Elite (zonder hub dus eigenlijk de Harmony 950) behalve inderdaad het context menu en de spraak. Ik ging er vanuit dat spraak toch niet ging werken , dus dat heb ik verder ook niet getest.
 
En verdomd... spraak werkt wel... dat je het niet gebuikt is wat anders.
 
Als ik switch van Next naar Apple Tv werkt t helemaal niet meer :( De next box zet elke keer de aparatuur terug naar zichzelf, die next box is al zo lang uit in andere landen en nog steeds geen hdmi cec optie.
 
Je moet niet naar andere landen kijken! Maar wel weer lekker makkelijk...
 
Nou nou... it sucks to be you (altijd maar klagen)... denk ik dan maar. Ik heb CEC control uitgezet in mijn Denon... als het toch niet werkt zoals het hoort, dan maar uit. Scheelt veel nutteloos klagen en ergernis door andere poppetjes.
 
Laatst bewerkt:
Nee, spraak op de box werkt... een universele afstandsbediening doe ik niets mee.
Dus of het werkt met de Elite? Dat weet ik niet. De functie zelf werkt verdomd goed :)
 
Contact gehad met logitech die zeggen dat de contextmenuknop my shows knop is ,nou lijkt mij niet want er gebeurt niets als ik deze gebruik.
Wat is de my shows knop eigenlijk?
 
Terug
Bovenaan