• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Uitrol nieuwe Horizon software-update H3.3


CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
Roger1234 zei:
Ik heb handshake ( groen / roze beeld ) problemen op de extra box op een ***5 philips, kijk het nog even aan maar anders ga ik weer terug naar de ci+
Op de slaapkamer hebben wij een ***0 (2015), dus de eventuele problemen met een ***5 (2010) en de Extrabox hebben wij niet meegemaakt. Misschien heeft de Extrabox inderdaad wel die keuze voor RGB of Auto, dat zou het namelijk op moeten lossen. Tevens lees ik dit probleem (met de Extrabox) nu voor het eerst.
 

Roger1234

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 okt 2008
Berichten
514
Heeft deze inderdaad, ik heb hem nu van auto afgehaald en op RGB gezet. Ik houd het vanavond eens in de gaten.
 

ToosV

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 apr 2015
Berichten
17
Nu ook in Noord Holland. Goede verbeteringen alleen is de programminformatie in beeld niet direct weg met 2x op terug drukken zoals op de website in de changelog wordt aangegeven.
Volgens mij moet dit 3x zijn en echt snel is dat dus nog steeds niet.
Of doe ik iets verkeerd?
 

kerby

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 mei 2011
Berichten
771
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
vooruit en terugspoelen gaat nu stukken beter.
maar als je zapt of op back drukt zou je meteen die "posters" moeten zien, dat is absuluut niet waar, gaat niet sneller dan voorheen.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
@kerby

Die posters komen na veel klachten nu behoorlijk vertraagd in beeld. Ze zouden te groot zijn. Ze komen uiteindelijk wel, maar als het goed is en je hebt de tijdsduur van de mini EPG op 5 seconden, dan zou je ze net niet hoeven zien.

@Roger1234

Roger1234 zei:
Heeft deze inderdaad, ik heb hem nu van auto afgehaald en op RGB gezet. Ik houd het vanavond eens in de gaten.
Inmiddels beter?
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Roger1234

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 okt 2008
Berichten
514
@CS, gister avond geen groen / roze beeld meer gezien. Voorzichtig positief dus :)
 
Topicstarter
Topicstarter
Anne-Ziggo

Anne-Ziggo

Webcare Ziggo
Lid geworden
4 jul 2014
Berichten
1.328
@ToosV,

Het zou wel moeten lukken na twee keer op de Back toets te drukken. Kun je het nog eens testen? Na één keer back krijg je het hoofdmenu, nog een keer back dan krijg je gewoon TV-beeld.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

kerby

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 mei 2011
Berichten
771
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Creative Solution zei:
Die posters komen na veel klachten nu behoorlijk vertraagd in beeld. Ze zouden te groot zijn. Ze komen uiteindelijk wel, maar als het goed is en je hebt de tijdsduur van de mini EPG op 5 seconden, dan zou je ze net niet hoeven zien.
ik vind het juist soms wel handig om ze snel te zien. bij mij staat die balk daarom op 15s, en als ik die snel weg wil hebben druk ik op "OK".
die posters waren dus de groot en de klagers te lui om op ok te drukken of die tijd op 5s in te stellen... jammer.... kunnen die posters er net zo goed helemaal uit gegooid worden, die kan je dus nooit (goed) bekijken.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
kerby zei:
die posters waren dus de groot en de klagers te lui om op ok te drukken of die tijd op 5s in te stellen... jammer.... kunnen die posters er net zo goed helemaal uit gegooid worden, die kan je dus nooit (goed) bekijken.
Tja... don't shoot the messenger :P Zelf vond ik het niet zo'n probleem, maar het kijkt sinds een aantal weken wel wat rustiger. Je krijgt de posters wel direct te zien als je even naar [Straks] gaat en weer naar [Nu].
 

ToosV

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 apr 2015
Berichten
17
Anne-Ziggo zei:
@ToosV,

Het zou wel moeten lukken na twee keer op de Back toets te drukken. Kun je het nog eens testen? Na één keer back krijg je het hoofdmenu, nog een keer back dan krijg je gewoon TV-beeld.
Ik heb het zojuist geprobeerd en het lijkt te werken.
Ik deed het wellicht iets te snel.
Je moet dus naar een kanaal zappen, even wachten en dan werkt 2x op terug (Nederlandse versie ) drukken inderdaad.
Allemaal wat sloom maar wel een verbetering denk ik.
Het prettigst zou nog steeds zijn als het helemaal uitgezet kon worden, voor de zenderinformatie is dit namelijk toch niet nodig, die staat tegenwoordig bij alle zenders bovenin in beeld.
Dank u voor uw aandacht en hulp.
 
Laatst bewerkt door een moderator: