• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Uitrol nieuwe Horizon software-update H3.1 - Friesland


casperd

Product Tester
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.857
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ja. Ik heb hem al een tijdje. (Noord Holland)
 

wappie

Product Tester
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
853
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik ook (Gelderland)
 

kerby

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 mei 2011
Berichten
772
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
sinds de update problemen bij het afspelen van geblokkeerde opnames vanaf het moment waar ik gebleven ben.
voor- en achteruit spoelen werkt dan meestal niet en halve scherm blijft dan afgedekt.
afspelen vanaf het begin gaat wel goed.
 

Harrie45

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 mei 2004
Berichten
93
Enkel problemen sinds gisteren.
Bij diagnostiek staat: SOFTWARE LAATST BIJGEWERKT OP DI 21.10.14 / 02:00 ZA 13.12.14.

- Internet deed het pas toen ik de instellingen iets veranderd had en opgeslagen. (ingelogd op router deel van de box)
- Bij status Thuisnetwerk (LAN) staat als helptekst: (letterlijk overgetypt)
"O genee netwe instellingen te wiigen, ein to ... een netweel et e eio HD DVR. Oen een internet owe en toet in gwlogin.net."
- Geen SCART output. Ik gebruik de SCART output voor een draadloze videolink naar de (open) keuken zodat ik daar hetzelfde beeld heb.
- Vaak na het aanzetten, geen geluid op TV. Het uit en aan zetten van de box verhelpt dit.
- WiFi spots is aangezet.

Ik heb het gevoel dat er iets is fout gegaan bij het flashen van de nieuwe firmware. Hoe kan ik een update forceren?
 

hs

Product Tester
Lid geworden
1 jan 2011
Berichten
18
Hier ook regelmatig geen geluid. Box aan en uit verhelpt dat weer. Voor deze update geen last van gehad.
 

Bjarne

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 okt 2012
Berichten
25
Bij ons is het geluid ook regelmatig weg. Wij schakelen dan de tv uit en daarna is het geluid er ook weer.
 

Barney

Product Tester
Lid geworden
23 mei 2006
Berichten
1.798
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hier ook dergelijke problemen.. Box aangezet, wel beeld, geen geluid. Wisselen van zender helpt niet. Box dmv a.b. uitgeschakeld. Na opnieuw inschakelen bleef het beeld op zwart en de box0display geeft "hoofdmenu" aan. Na plm 10 seconden geeft ie de zender aan maar nog steeds geen beeld en geluid.
Oplossing: box dmv schakelaar aan achterzijde van de stroom af. Stroom er weer op, wachten tot box weer geheel klaar is, inschakelen en e.e.a. werkt weer. De vraag is voor hoe lang. Probleem treedt sporadisch op.
UPC: oorzaak / oplossing ?? :-\