• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Uitrol Horizon software-update H2 in regio Brabant


RVP

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 mrt 2013
Berichten
163
Lieve mensen,
Hopelijk gaat niet iedereen posten dat de AB binnen is want dat is niet echt boeiende info. :embarrassed:
 

johnny78

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 aug 2008
Berichten
48
Zijn er meer mensen met dit probleem:

als de HB in energie verbruik op normaal staat een tijdje gaat hij niet meer aan. ik moet hem eerst van het stroom halen voordat hij weer aan wil. Ook krijg ik regelmatig error 6010 te zien. Ook blijft hij met de regelmaat herstarten met de knight rider lampjes.

Dit alles had ik met H1 geen last van.

UPC is dit inmiddels een bekend probleem of ben ik de enige.

Mijn ouders die een paar deuren verder wonen krijgen telkens error 7010 te zien, ook sinds update H2.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
19.101
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Die problemen zijn door verschillende mensen al in diverse topics over de H2 gemeld.
Bij een aantal is het opgelost na een reset naar de fabrieksinstellingen.
 

johnny78

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 aug 2008
Berichten
48
Johnny54 zei:
Die problemen zijn door verschillende mensen al in diverse topics over de H2 gemeld.
Bij een aantal is het opgelost na een reset naar de fabrieksinstellingen.
Ik heb dit inmiddels geprobeerd maar helpt niks. :-\ :-\

Moet ik dit nog ergens melden?
 

hondapower

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 aug 2007
Berichten
178
Bij mij werkt de box voor de verandering vrij probeemloos sinds H2.
Wel een keer een vastloper en een keer geen geluid bij een opname maar voor de rest geen problemen.

Meest gebruikte functie is nu de 'back to tv' knop op de afstandsbediening.
 

richard

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 feb 2004
Berichten
258
Ziggo
Geen Producten
Gebied
?
Ik heb hier sinds de update continu last van haperend beeld en een vastlopende Horizon box.
Voor de update had ik hier geen last van.
 

roelv

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 okt 2012
Berichten
123
yep hier sinds h2 update ook vastlopen box in standby (daardoor missen opnames). Wel een paar keer weer zwart beeld op mijn philips tv, maar dn weer geen schokkerig beeld.
 

George1

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 feb 2013
Berichten
38
Uiteindelijk toch besloten om mijn Cisco decoder te vervangen door de Horizon. Vrijdag telefonisch besteld, zaterdag al met PostNL bezorgd. Razendsnel, zo snel dat de email met het bericht dat de Horizon binnen 3 dagen bezorgd zou worden, binnenkwam op het moment dat de Horizon al volledig geïnstalleerd was. Gisterenavond één vastloper gehad. Voor de rest ziet het er goed uit, al is het wel wennen aan het totaal andere gebruik en ook dat de HD-zenders elders zitten. Ik hou de Cisco mooi nog even vast. Als de Horizon teveel kuren gaat vertonen, zet ik die gewoon weer terug.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
George1 zei:
Ik hou de Cisco mooi nog even vast. Als de Horizon teveel kuren gaat vertonen, zet ik die gewoon weer terug.
Let hiermee wel op! Binnen een aantal weken krijg je al een mail met daarin de mededeling dat de 'oude' box niet ontvangen is door UPC. Het kan je een vervelende factuurverhoging van € 150,- opleveren. Je zal niet de eerste zijn.