• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Uitrol Horizon software-update H2 in regio Brabant


Deepsjuh

Product Tester
Lid geworden
17 okt 2008
Berichten
103
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Creative Solution zei:
En hoe oud is die Philips? Ja, ik zeg oud, want tegenwoordig is 2 à 3 jaar al oud :)
Onze TV uit 2010 (40PFL7605) heeft ook regelmatig 1 à 2 seconden zwart beeld (met doorlopend geluid).
Ook gewoon laatste update, maar daar stoppen ze meestal al na 2 jaar mee.
Televisie is van eind 2010. Wat ik bedoelde te zeggen is dat het veel erger is geworden na de update van de horizon
 

Johoo_NL

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 nov 2009
Berichten
45
Ik heb na de update last van een horizonbox die een vreemd soort standby heeft. Klokje op de box gaat uit en het lampje in het midden onder wordt rood.
Het opstarten van de box met de afstandbediening duurt nu bijna 1 minuut.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.826
Ziggo
Geen Producten
En wat zijn de instellingen van [Energiestand in standby]?

Display leeg en rode led duidt op [Laag] of [Normaal] en bij beide duurt opstarten ongeveer een minuut (tenzij de box reeds actief is door een opname).
 

roelv

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 okt 2012
Berichten
123
Hier blijft al de gehele ochtend om het half uur de box zichzelf opstarten met de Knight rider balkjes. Dus zeg maar hetzelfde geluid en beeld in display zoals de box doet een twintig tal minuten na het uitzetten (zoeken naar updates)
Ik heb de box nu een keer van het stroom gehaald en weer aangezet, even kijken hoe de box daarop gaat reageren.
 

johnny78

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 aug 2008
Berichten
48
Ik heb hier hetzelfde probleem, HB H2 start om de 15 minuten opnieuw op? geeft niks aan alleen knight rider lampjes?

Geen idee maar wel irritant.

zijn er nog meer mensen met dit probleem?
 

hondapower

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 aug 2007
Berichten
178
Bij mij lijkt alles wel OK te werken nu.
Menu is idd wat sneller, maar dit lijkt mij meer te maken te hebben met dat ze de animaties in tijd verkort hebben i.p.v. onderliggende software te hebben geoptimaliseerd.

Nu nog die nieuwe afstandsbediening in de bus en dan kijken we wel weer verder.
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
867
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Standby mode staat op normaal.
Hier ook zo nu en dan een knight rider box ;)
Net 19:15 van rood naar knight rider en daarna geel. Viel me gisteravond ook op dat na het uitzetten de lampjes een paar keer rondgingen. Zeg maar 1 tot 1,5 uur na uitzetten.
Even in de gaten houden. Tot nu toe start de HB goed op en (nog) geen vastloper gehad.
 

johnny78

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 aug 2008
Berichten
48
Afstandsbediening is vandaag binnen gekomen en werkt goed.
Alleen de HB blijft elke 15 tot 30 minuten herstarten alf hij op standby staat, dit begint nu langzaam aan wel irritant te worden.
 

Tony

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 jun 2003
Berichten
7.546
Ziggo
Geen Producten
Gebied
?
Hier ook nieuwe AB binnengekregen. Werkt prima tot zover.