• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

TWG870 en TC7200 snelheidsproblemen


patrickw

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 okt 2010
Berichten
40
Lees allemaal verhalen over snelheids problemen, ik heb hier ook last van.
Het gekke is dat het bij mij omgekeerd is, in brigde mode minder dan de helft en routermode full speed.
Mijn modem is afgelopen vrijdag vervangen omdat de vorige Tc7200 na 3 weken gebruik al begaf, kwam niet meer online.
de vorige modem had dit probleem niet.
En ik wil graag in bridge mode werken

Bridge mode



Router mode

 

robjanssen

Product Tester
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
6.510
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Een tijdje geleden was het juist andersom.
In Bridge mode volle snelheid, en in router mode maar halve snelheid.
Sinds de software update naar STD6.01.12, haal ik in router mode de volle snelheid.
Maar in Bridgemode heb ik daarna niet meer getest.
Zou UPC het probleem verplaatst hebben?
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
19.101
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Herstart je na het aanpassen van bridge / router mode wel steeds de TC7200?
 

patrickw

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 okt 2010
Berichten
40
Ja dat heb ik wel steeds gedaan.
Maar door problemen met mijn werklaptop (kreeg geen vpn met router achter router) toch maar weer in bridge mode gezet, en schiet mij maar lek
 

Tonne2004

Product Tester
Lid geworden
3 mei 2004
Berichten
2.692
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Misschien een ethernet connector die slecht contact maakt? Heb ik ook wel eens meegemaakt..