Tweede media box next activeren?

Opnieuw met Ziggo bellen en dreigen met opzegging. Dan kan er ineens een hoop..

Ik heb het al eerder aangekaart het is SCHANDALIG dat ziggo nog maar 1 box wil leveren terwijl gemiddeld gezin 3-4 TV's in huis heeft. Ze zetten zichzelf 100% buitenspel hierdoor. Bij andere aanbieders is het heel normaal dat je tot 5 TV's een box krijgt met alle mogelijkheden die je maar kan wensen.

En ga je niet zeggen dat er een tekort is aan next boxen, want Liberty providers in andere landen hebben er miljoenen staan en geven er ook 5 per huishouden.
 
"History world"? Je bedoelt "Discovery World"? En wat heeft dat met een 2de Next te maken?
Welke brief?
 
@Bozz ik heb dat een keer mogen testen bij mijn buren op een Apple TV, EPG was niet te kauwen zo traag om doorheen te scrollen. Is dat nog altijd zo? Want volgens mij zou anders een Apple TV met Ziggo Go prima als 'tweede Next box' kunnen fungeren.
 
Ik heb een Apple TV 4k met 'Ziggo go' en dat werkt helemaal prima.
Gebruik het voornamelijk voor replay als ik weer iets gemist heb dat ik niet met mijn enigma2 stb's heb opgenomen.
Het is wel 720p.
 
Je kunt ook een google chromecast aanschaffen ca € 40.- op usb van de tv aansluiten en de HDMI in een poort, en je kunt streamen van je mobiel of tablet naar je TV
 
@catastrofus is de bladersnelheid binnen de EPG en het zappen door de kanalen inmiddels ook goed te doen? Ik heb de AppleTV (dus niet 4K) maar dat zal denk ik niet uitmaken.
 
Zoals ik zei: Ik gebruik het voornamelijk voor Replay. Dus ik ga, binnen Replay, rechtstreeks naar het programma dat ik gemist heb.
 
Chromecast google tv, kan je ziggo go app op installeren. Kost 85 euro op marktplaats. Werkt super via wifi.
 
Terug
Bovenaan