TV zonder rekening

grizzler

Forum Gebruiker
Berichten
233
Bizar. Mijn factuur voor januari is ineens zomaar een stuk lager. Gaat van € 57,95 naar € 39,25. Klantenservice beweert dat dat is omdat ik in een wijk woon waar Ziggo geen kabel-TV (meer) in rekening brengt. Waarom dat is kan men me niet vertellen (heb alles bij elkaar zowat een uur in de wacht gestaan terwijl dat werd nagevraagd).

Heeft iemand dit ooit meegemaakt? En er wel een verklaring voor gekregen?
 
Laatst bewerkt:
Eerst niet meer in rekening brengen. Daarna niet meer leveren omdat het toch niet berekend wordt. Ik zou het maar in de gaten houden. :-\

Nooit van gehoord. Daar moet vast ook wel iets over in de locale krant gestaan hebben. En als dit aan de wijk ligt, zullen er ook buren zijn die het misschien weten.
 
Woon jij toevallig in een wijk waar KPN binnen afzienbare tijd glasvezel aanlegt. Het zou een actie kunnen zijn om klanten te behouden ipv dat ze overstappen naar glasvezel.
Een kat in het nauw maakt rare sprongen!
 
Zo te zien op korte termijn nog geen glasvezel bij mij in de buurt.

Dit is zo'n idioot verhaal. Ik heb er ook niets over gelezen in (buurt)bladen. Zal inderdaad maar eens bij wat buren navragen.
 
Deed men dat maar in alle wijken/regio's waar net analoog is afgeschakeld. Ja dat gebeurt niet, ik weet het, maar dromen mag , he..?

Hoe zit dat met de gebieden waar jaren terug lagere vergoeding gold, omdat men oude gemeente-afspraken had na te leven, is dat nu inmiddels rechtgetrokken..?
 
Anders misschien de gemeente is bellen, soms zijn er aparte afspraken. Ben overigens wel een beetje benieuwd in welke plaats je dan woont.
 
in instellingen komt het vaker voor dat je geen rekening van ziggo krijgt maar van de instelling als je alleen kabel tv afneemt, je kunt dan vaak wel een uitgebreider pakket kiezen en dan rekent ziggo (vaak) 18.70 minder per maand dan wat ze normaal rekenen, dit lijkt op dit.
 
Terug
Bovenaan