• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

TV zonder box ?

LittleBit

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 nov 2008
Berichten
106
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Was vanmiddag bij kennissen.
Die hebben Ziggo met TV-abo.
Maar ze hebben GEEN mediabox....
en hun TV heeft GEEN CI+-module
en toch kunnen ze probleemloos alle TV-kanalen in HD bekijken....
Ik was in de veronderstelling dat een encryptie-methode vereist was (door CI+-module of mediabox)
maar wellicht is TV voor Ziggo niet meer belangrijk en staat dit tegenwoordig geheel open.
Kortom, is deze 'TV zonder box'-mogelijkheid normaal tegenwoordig of toch bijzonder ?
 

TheGrouch

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 aug 2008
Berichten
4.803
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Bijzonder dat je schrijft 'alle kanalen in HD', want Ziggo bied niet alle kanalen in HD aan.
Wellicht bedoel je dit:
Dat zijn allemaal ongecodeerde zenders die je op elke TV met een DVB-C tuner kunt ontvangen (mits je minimaal kabel-tv van Ziggo afneemt).
 
Topicstarter
Topicstarter
LittleBit

LittleBit

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 nov 2008
Berichten
106
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik heb eea getest
en ja, ik zie de ongecodeerd SD-kanalen zoals op '928' RTL4 en op '941' 'Eurosport 1'
maar op '4' zie ik ook 'RTL4 HD'. en op '20' 'Eurosport 1 HD'.
en hun abo is ''TV standaard'.

en volgens mij -maar dat ben ik vergeten vandaag te testen-
hebben ze ook een 2e TV op de slaapkamer die hetzelfde weergeeft....

Het is wel een erg oud abo (20jr?), volgens mij formerly Essent.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
1.198
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zal wel ergens een schakelaar verkeerd staan bij Ziggo in dat gebied. Lijkt me niet echt de bedoeling, anders zou zowat iedereen overstappen op "internet only", waar kabelTV bij inbegrepen zit.


Bij ZiggoGo kwam het verleden ook wel eens voor dat alle zenders open stonden bijv.
 

marans

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jun 2011
Berichten
1.290
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
je vergeet; bij het oude Ziggo en voorgangers bestond er geen instapabo zoals kabeltv bij fUPC/Ziggo.
in het basisabo heb/had je alle zenders zoals nu bij Start. weet het niet 100%, maar is het abo nog ouder dan zou het best zo kunnen zijn.
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
1.195
Gebied
fZiggo
Het komt wel eens voor dat het basis abbo. Tijdelijk geheel openstaat.

Tp. Heb je nog dubbelgechecked of er een smartcard aanwezig was? Sony heeft er zelfs een klepje voor..dus die zie je niet 123.