Tv zenders tv


Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
748
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
En zit de coax wel in de Humax... misschien heb je eerst zonder box gekeken
 
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Er zit wel een kabel in. Ik zal morgen eens een andere proberen, wellicht ligt het aan de kabel.
 

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
812
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Het klinkt allemaal wat vaag wat je antwoordt. De coax zit in de Humax, en de HDMI moet van de Humax naar je TV. Als dit zo is kun je nog altijd proberen op Mijn Ziggo je zenders herstellen via https://www.ziggo.nl/mijn-ziggo/producten/
 
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Sorry maar zo technisch ben ik ook weer niet. Daarom vraag ik hier hulp. De hdmi kabel zit van de humax naar de tv. De coax zit ook in humax, maar waar moet de andere kant van de stekker dan in? Neem aan ook de tv?
 

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
701
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Ik ben niet van pakket gewisseld. Enkel een andere tv gekocht. Als hdmi hrb ik ingang 2 gekozen. Dat wordt meestal aangegeven om te gebruiken.

Ik kijk rechtsreeks via de tv.
Staat op hdmi 2. Ik zal morgen eens een andere coax kabel proberen, wie weet ligt het daar aan.
als de tv op HDMI 2 staat kijk je niet rechtreeks via de tv, aan de coax kabel kan het volgens mij niet liggen.

maar wat krijg je als je met de afstandbediening op menu klikt ?
 
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Als ik op menu druk zie ik een overzicht staan van xenderlijst, tv gids, video etc...
 

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
701
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
ok, en als je daar onderaan instellingen kiest, vervolgens systeem, en dan ireto menu, en dan smartcardstatus ?
 
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Daar staan allerlei gegevens van de smartcard invoer zoals nummer, type, versie, uitgave etc.
 

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
701
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
kun je proberen via mijn ziggo je smart card te heractiveren ?
 
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Dat heb ik al een keer moeten doen. Duurt zover ik weet een uurtje. Zal ik morgen proberen.