Tv zenders tv


Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Wij kan mij helpen.... Ik hrb een nieuwe smarttv gekocht. Dr zenders Nederland 1 2 en 3 kan ik kijken maar bij de overige zenders krijg ik een melding dat de zenders gecodeerd zijn. De hdmi kabel os aangesloten en de humax media box is ook in orde. Wat te doen?
 

Beetle

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 aug 2010
Berichten
148
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Met of zonder smartcard?
Zonder instellen op ID 4444 ipv 5555
 
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Met smartcard. Deze zit in de media box.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
748
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Welk tv pakket heb je? kijk eens vanaf kanaal 925 of zoek met 4444 zoals beetle zegt.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Met tv pakket bedoel je volgens mij zoggo totaal alles in 1 of?

Ja vanaf 924 zijn ze wel te zien. Vreemd.... Daar had ik zelf niet aan gedacht
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
748
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Of je kaart is niet meer geactiveerd of je hebt alleen Kabel TV (zenders die je zonder kaart ook kunt ontvangen)

Pas van pakket gewisseld? kan zijn dat hij dan gedeactiveerd is.

Staat je TV wel op de juiste HDMI ingang?
 

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
701
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
wat doe je als je tv gaat kijken ? of te wel kijk je wel via de humax. of kijk je rechtstreeks op je tv ?
 
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Ik ben niet van pakket gewisseld. Enkel een andere tv gekocht. Als hdmi hrb ik ingang 2 gekozen. Dat wordt meestal aangegeven om te gebruiken.

Ik kijk rechtsreeks via de tv.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.479
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Heb je de TV ook wel echt op HMDI ingang 2 gezet? Met andere woorden, zit je wel naar het beeld van de humax te kijken want een smart tv heeft natuurlijk ook een ingebouwde digitale kabel tuner..
 
Topicstarter
Topicstarter
J

Jackie

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2017
Berichten
12
Ziggo
Alles in 1
Gebied
?
Staat op hdmi 2. Ik zal morgen eens een andere coax kabel proberen, wie weet ligt het daar aan.