• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

TV Start

Topicstarter
Topicstarter
A

antonius

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 apr 2005
Berichten
95
Dat snap ik allemaal wel, maar wat gaan ze nu doen met het oude pakket TV Start met de simpele Mediabox ?
 
E

EdmondVS

Heb met Ziggo gebeld en het lijkt erop dat het pakket met het simpele Mediabox niet meer geleverd gaat worden.
Dat zou kunnen beteken dat als je veranderd je verplicht wordt om een duurder pakket te nemen met
de Mediabox XL.
Ook is het maar zeer de vraag dat als je gewone simpele Mediabox het begeeft je een andere krijgt.
Misschien is er iemand die hier meer over weet??
Ik begrijp niet helemaal waar je precies naartoe wilt. Wil je je abo omzetten naar Start, of loop je op de zaken vooruit dat mocht je huidige mediabox het eens begeven, dat je dan die vermaledijde XL dinges moet afnemen?
 
Laatst bewerkt:

youriy

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jul 2012
Berichten
552
Gebied
fZiggo
Sorry, Is inderdaad zonder mediabox. Ik zag het minnetje onder mediabox over het hoofd.
Dus idd verplicht naar de Horizonbox.
 
Topicstarter
Topicstarter
A

antonius

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 apr 2005
Berichten
95
Vind het dan verarming van de pakketten, omdat je dan inderdaad verplicht naar die vermaledijde Mediabox XL moet overstappen, wat ook nog een stuk duurder is.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
945
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dat snap ik allemaal wel, maar wat gaan ze nu doen met het oude pakket TV Start met de simpele Mediabox ?

Dit blijft gewoon zoals het is. Het is alleen niet meer te bestellen. En mocht je box stuk gaan, dan krijg je gewoon een nieuwe/oude simpele box.
 

batraaf

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 apr 2009
Berichten
234
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Als je zelf samenstelt, en je pakt de goedkoopste, zit er wel een simpele box bij of een ci-module.
Bij het alles in een pakket zit niks bij. Krijg je alleen de ongecodeerde zenders.
Als je zelf nog een oude box hebt met een harde schijf dan heb je die dan ook niet nodig, wel moet er een kaart inzitten de wel nog werkt.
Jos
 

youriy

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jul 2012
Berichten
552
Gebied
fZiggo
Je hebt gelijk batraaf, het minnetje is waarschijnlijk bedoelt als " niet opnemen en pauzeren"

Dit pakket kost ook 49,50 ipv de 44,95 voor het pakket van EdmondVS
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
945
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Conclusie: Bij het zelf samenstellen is nog steeds het tv pakket met de simpele box te bestellen.