• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

TV meldt "geen signaal" wanneer Mediabox Next weer aangezet wordt


Topicstarter
Topicstarter
ronvm

ronvm

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
876
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Nee, Samsung UE65MU6220 Curved UHD
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
5.747
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
De vraag was meer voor @Hugod! bedoeld.

Maar mogelijk dat je door de energiestand te veranderen je probleem hebt opgelost @ronvm
 
Topicstarter
Topicstarter
ronvm

ronvm

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
876
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Maar mogelijk dat je door de energiestand te veranderen je probleem hebt opgelost @ronvm
Dat zou nog best wel eens kunnen. Een hele enkele keer komt dit nog wel eens voor maar dan is het gewoon even wat langer wachten dan gewoonlijk en dan werkt alles weer. Van resetten is bij mij absoluut geen sprake meer.
 

Hugod!

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 sep 2008
Berichten
13
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ok, zal eens wat testen met de energie standen.
 
Topicstarter
Topicstarter
ronvm

ronvm

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 sep 2006
Berichten
876
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Ja, heb een Philips 55oled903 . Wat bedoel je precies met handstand probleem ?
Ik denk dat Piente bedoeld "handshake". Dat is een protocol tussen diverse apparaten die op elkaar aangesloten zijn middels o.a. HDMI, als daar iets niet 'smooth' in loopt lukt de verbinding niet.
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.499
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ja, heb een Philips 55oled903 . Wat bedoel je precies met handstand probleem ?
Zelfde tv maar ik heb die problemen niet. Alles start hier goed op.
De next staat in de eco stand.
Je hebt de next gewoon op hdmi1 aangesloten zonder receiver ertussen?
En tv heeft de laatste software updates?
Je hebt de meegeleverde hdmi kabel gebruikt, misschien is daar iets mee. Heb je ook al eens een andere hdmi kabel geprobeerd?
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
5.747
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Af en toe gaat er wel eens iets mis en tik ik handshake en maakt de spellingcorrector er iets anders van als handstand. En mooi dan @René dezelfde configuratie heeft zodat je met zijn tips weer iets kan proberen.
 

Hugod!

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 sep 2008
Berichten
13
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Zelfde tv maar ik heb die problemen niet. Alles start hier goed op.
De next staat in de eco stand.
Je hebt de next gewoon op hdmi1 aangesloten zonder receiver ertussen?
En tv heeft de laatste software updates?
Je hebt de meegeleverde hdmi kabel gebruikt, misschien is daar iets mee. Heb je ook al eens een andere hdmi kabel geprobeerd?
Ik zal de next in de eco stand zetten vanavond, staat nu in de "normaal" stand. TV heeft laatste software versie. Heb de Next om praktische redenen op HDMI 4 aangesloten (zit aan onderzijde tv ipv zijkant) maar dat zou toch niet mogen uitmaken. Zit geen andere apparaat tussen.
Ik heb de HDMIkabel gebruikt die bij de Next geleverd werd maar zal, als het probleem voortduurt, ook eens een andere kabel proberen.

Tot zover , dank aan allen voor de tips!