• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Tv instellen DVB-C


Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
656
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
kan er geen 0 voor die 4444? bij sommige philips tv's wordt 04444 aangeraden.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
6.892
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dat wordt direct gecorrigeerd naar 5555 @rvk01 als je dit met behulp van de helpdesk doet. En dit heb ik met de helpdesk voor een vriend zo ingesteld en het werkt prima. Dit in voormailig UPC gebied.
Ik had de helpdesk nodig omdat ik op dat moment geen internet tot mijn beschikking had.
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kingco

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
32
Onderstaande gedaan:
DVB-C Yes
Symbol Rate 6.900
Scan Type Quick Scan
Network Frequency 474.0000
NID 5555
74F791C0-53CF-49FE-BA5A-D530EC7CC47F.jpeg
7B411713-AB5F-4B67-81DB-4ECBFC3666A3.jpeg


Effect is een error. Zie foto’s
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kingco

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
32
Als ik 4444 gebruik, krijg ik de error:
Installed abort. NID not found.

ik heb nog 1 vraag voordat ik het opgeef. Moet je altijd je tv laten zoeken, of kun je ook handmatig 1 dvb-c zender configureren?
Anders geef ik het op en ga ik morgen bellen voor een gratis kastje. Dan zal het wel te maken hebben dat het een hotel tv is.
 

rvk01

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 okt 2015
Berichten
97
En je had ook al die geprobeerd
Symbol Rate moet op: 6.900)
Network Frequency (moet op 164.000 mhz
NID moet op 4444

Ik ben bang dat dit dan een van die H-serie tv's van Philips is die de DVB-C van Ziggo/UPC niet ondersteunen.
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kingco

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
32
Frequentie 474.00 geeft de error installed abort.
frequentie 164.00 doet dit niet. Loopt wel de hele installatie tot 100% door, maar schermen blijven zwart. Mijn tv heeft 255 zenders, ik hoef ze toch niet allemaal af te lopen om beeld te zien?
Geen verschil in NID 4444 of 5555
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kingco

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
32
Ik ga nog 1 ding doen en dat is de tv rechtstreeks in de meter kast aansluiten. Misschien is het de bekabeling wel
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kingco

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
32
Helaas, zelfde resultaat. Ik geef het op. Iedereen bedankt voor de input en hulp. Ik ga morgen een kastje aanvragen.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
656
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wat je ook nog kan proberen is een ander land kiezen. Probeer Finland eens ofzo.
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kingco

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
32
Er komt vooruitgang in. Ik heb country op Finland gezet. Symbol rate op 6900, network frequentie op 164000 en NID op 4444. Alle zenders krijg ik nu een balk met welke zender het is. Vanzelfsprekend zijn de meeste gescrambeld.
Wat ik nu nog moet kijken is hoe ik bijvoorbeeld NPO 1 HD op 1 krijg. Deze staat nu op 19