Test IPv6. - Aanmelden niet meer mogelijk.


totaal

Product Tester
Lid geworden
20 mei 2011
Berichten
4.004
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Jordy-UPC zei:
Graag wijzen we je op de volgende beperkingen en risico’s:
1. Port forwarding is niet mogelijk;
Jammer, ik had me graag aangemeld, maar dit houd me tegen.
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
15.833
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
totaal zei:
Jammer, ik had me graag aangemeld, maar dit houd me tegen.
Dat is ook niet nodig aangezien elke apparaat direct een ipv6 vanuit upc krijgt, dus porten en al staan open. eenigste nadeel is dat je nu op elke pc of wat dan ook een firewall moet gaan gebruiken.
 

casperd

Product Tester
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.844
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
En je oude modem blijft gewoon bestaan.

Het lijkt er wel op dat ze dit nu op een manier configureren die niet gaat werken voor de meeste klanten (maar het is nu een experiment en ik zou denken dat ze wel een handvol IPv4 adressen hebben.

Ik heb me wel opgegeven maar ik weet niet of ik wel in aanmerking kom.
Het lijkt er op dat andere providers je gewoon een /48 netwerk geven wat voldoende is zelfs voor een heel erg groot bedrijf.
 

reflex_1967

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 apr 2005
Berichten
2.025
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
best wel mee helpen testen als ik ken gamen op me xbox 360 nog en samsung gsm + twonky nog ken gebruiken op netwerk
 

Simon Koning

Product Tester
Lid geworden
6 apr 2005
Berichten
322
Ook PM gestuurd, omdat het toch een aparte verbinding is kan ik rustig testen
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.693
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
reflex_1967 zei:
best wel mee helpen testen als ik ken gamen op me xbox 360 nog en samsung gsm + twonky nog ken gebruiken op netwerk
Jordy-UPC zei:
Bij deelname aan de test krijg je een apart modem waarop je IPv6 kunt testen. Je eigen modem blijft ook actief.
 

satshow

Product Tester
Lid geworden
7 dec 2005
Berichten
364
Ziggo
Geen Producten
Gebied
?
Heb me ook opgegeven moet alleen kijken waar het modem te plaatsen, heb in de meterkast niet echt de mogelijkheid om een netwerkkabel aan te leggen.
 

Simon Koning

Product Tester
Lid geworden
6 apr 2005
Berichten
322
Ben ook benieuwd of er een monteur voor wordt ingeschakeld om de extra modem te plaatsen.
In mijn huidige meterkast situatie heb ik een 3wegsplitter(modem, tv beneden, tv boven). Uiteraard kan ik dit zelf oplossen, maar ben gewoon benieuwd
 

wappie

Product Tester
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
834
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Gelet mijn netwerk en nog belangrijker het in Bridge staan van mijn Technicolor modem sla ik dit maal over. Jammer dat Bridge mode niet werkt.