Televisie buiten i.c.m. CI+, beste oplossing?

Als je toch alles gaat vervangen geef dan liever wat meer uit en dan toch voor spullen Hirschmann gaan zit je altijd goed.
 
Nee, die tweede versterker is absoluut nodig, er hangen 4 TV’s, zonder versterker en enkel een verdeler zorgt ervoor dat het signaal inzakt tot onder de 30%, de beeldkwaliteit ook, onkijkbaar. Een paar betere pluggen gaat dat niet veranderen, die illusie heb ik echt niet.

De bekabeling in de muur heeft nu eenmaal een zetje nodig, dat is ook de reden waarom de TV in de woonkamer op de +8dB zit. Overigens staat de Soundex niet op +15dB, maar op de helft.

Ik lees dit nu net pas, maar geloof me die betere pluggen en ook fatsoenlijke kabel gaat WEL een wereld van verschil maken. Nu lekt er enorm veel signaal weg en heb je last van instraling. Verder zoals ik al aangaf is het gewoon een reken som. De versterker is er om verliezen in kabel/connectoren/splitters etc op te heffen. Je kunt psies uitrekenen hoeveel versterking je nodig hebt.

Zoveel als je nu versterkt zelfs al staat die maar op half is het nog steeds +-14 dB en dan weet je eigenlijk al dat er iets niet goed is.
 
Terug
Bovenaan