• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Televisie buiten i.c.m. CI+, beste oplossing?


AFCA 0575

Product Tester
Lid geworden
21 sep 2012
Berichten
1.147
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Als je toch alles gaat vervangen geef dan liever wat meer uit en dan toch voor spullen Hirschmann gaan zit je altijd goed.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.278
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Nee, die tweede versterker is absoluut nodig, er hangen 4 TV’s, zonder versterker en enkel een verdeler zorgt ervoor dat het signaal inzakt tot onder de 30%, de beeldkwaliteit ook, onkijkbaar. Een paar betere pluggen gaat dat niet veranderen, die illusie heb ik echt niet.

De bekabeling in de muur heeft nu eenmaal een zetje nodig, dat is ook de reden waarom de TV in de woonkamer op de +8dB zit. Overigens staat de Soundex niet op +15dB, maar op de helft.
Ik lees dit nu net pas, maar geloof me die betere pluggen en ook fatsoenlijke kabel gaat WEL een wereld van verschil maken. Nu lekt er enorm veel signaal weg en heb je last van instraling. Verder zoals ik al aangaf is het gewoon een reken som. De versterker is er om verliezen in kabel/connectoren/splitters etc op te heffen. Je kunt psies uitrekenen hoeveel versterking je nodig hebt.

Zoveel als je nu versterkt zelfs al staat die maar op half is het nog steeds +-14 dB en dan weet je eigenlijk al dat er iets niet goed is.
 
Je e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor anderen. We gebruiken het alleen om dit bericht te kunnen bevestigen.