• Welkom op het Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door klanten van Ziggo
    Registreer je direct en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies.

T-Mobile komt met abonnementsoptie voor tv-kijken zonder TV Box

Tweakers.net

RSS Feed
Lid geworden
25 sep 2021
Berichten
8
T-Mobile verplicht klanten niet langer een TV Box te nemen bij een tv-abonnement. In plaats daarvan kunnen klanten kijken via de T-Mobile TV-app, die voor diverse tv's en mediaspelers is verschenen.
NdNI8l0OBQE


Bron: Tweakers.net
 

marans

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jun 2011
Berichten
1.346
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Je vraagt je af hoelang fabrikanten zich nog laten lenen, om nog tv’s met een tuner op de markt te brengen.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
2.145
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Ik denk heel lang nog want in de meeste landen wordt DVB-S2/C/T2 volop gebruikt en dat is ook verreweg superieur aan IPTV.

Niet dat TV over IP niet kan werken maar het is vaak een gesloten systeem en het probleem is dat je er Multicast voor nodig is als je een grote groep wilt bedienen en dat gaat niet over het bestaande internet. En wat T-Mobile hier doet met hun nieuwe platform is het verkeer wel via internet sturen ipv via een apart VLAN. (hun oude systeem) Met als gevolg dat iedereen steen en been klaagt over de beeldkwaliteit van dit nieuwe platform. Bitrates schijnen in de buurt van 3-4 Mbit te liggen terwijl mensen een 1 Gbit Internet pijp hebben. Bovendien kijken via een APP geeft geen garantie voor de toekomst, over 1-2 jaar komen er geen updates meer voor je TV en een jaar later werkt die app ineens niet meer op je TV.

Als je zo nodig via APP wilt kijken neem dan een illegaal IPTV abonnementje ergens, dat is ook niet bijzonder kwa beeld maar dan heb je tenminste het aanbod.
 

Vergelijkbare onderwerpen

Reacties
0
Weergaven
362