• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Storing interactieve tv met fout code itv130


Carpdemon

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 dec 2016
Berichten
1
Elke keer als ik interactieve tv opstart krijg ik na een paarminuten de fout code iTV 130 en wordt aangeraden het later opnieuw te proberen dit gaat al een paar weken zo de tv de ci+ module is van smid en tot een aantal weken terug nooit geen problemen met de module gehad ook niet met de interactieve tv

Graag info hoe dit is op te lossen alvast bedankt
 

arendjans

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 nov 2011
Berichten
70
Ik heb hetzelfde probleem sinds twee weken met mijn TV met @Smit module en op het community forum van Ziggo zijn er ook al twee andere meldingen van.
De oplossing zal van Ziggo moeten komen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

anoniem

Cable Expert
Lid geworden
12 mrt 2007
Berichten
4.085
kunnen jullie het merk / model TV doorgeven.
Heb je de TV via wifi of via ethernet aangesloten op internet ?
 

HRJ

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 jul 2008
Berichten
473
Dit probleem heb ik ook met mijn Samsung UE49KS7000 tv. Melding heb ik zowel bij Wifi als bedrade verbinding. Heb hierover via webcare contact gehad maar die bieden 'oplossingen' aan die niet werken.
Valt mij wel op dat de area info dan op 0 staat. Hierover heb ik in verleden wel contact gehad met de klantenservice, ook zonder enige oplossing.
 

arendjans

Forum Gebruiker
Lid geworden
30 nov 2011
Berichten
70
kunnen jullie het merk / model TV doorgeven.
Heb je de TV via wifi of via ethernet aangesloten op internet ?
De TV is een LG32LB570V met @Smit CI+ 1.3 module.
Normaal gesproken maak ik verbinding met internet via een LG Wifi dongle. Voor de zekerheid heb ik de TV met een UTP kabel aangesloten op het Wifi modem van Ziggo en heb ik de TV opnieuw ingesteld en het modem teruggezet naar de fabrieksinstellingen, maar het probleem met de foutmelding iTV-130 op interactieve televisie van Ziggo blijft zich voordoen.

Ook is enkele dagen geleden nieuwe software door LG op de TV geplaatst, maar het probleem met interactieve TV blijft.
 

Belmij

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 mei 2008
Berichten
199
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Hier hetzelfde probleem sinds het nieuwe menu met Samsung TV UE40F6740 met Smit CI+V1.3 module. Ook komt er soms bij opstarten tekst in scherm met deze zender is gecodeerd. Op de Humax niet en hetzelfde menu gekregen. Heb ook nieuwe Software versie 2126 op 06-12-2016 van Samsung gehad. TV aangesloten op WIFI niet via netwerkkabel.


Groetjes Frank
 
Laatst bewerkt door een moderator:

anoniem

Cable Expert
Lid geworden
12 mrt 2007
Berichten
4.085
ITV-130 betekent dat de CAM een timeout krijgt bij op het opzetten van een verbinding met onze server. Het is niet duidelijk wat de reden is. Kun je met de TV wel SmartTV applicaties gebruiken. Zou desnoods een factory default willen uitvoeren. Ik heb dit zelf recent ook een keer moeten doen, op een Samsung Highend TV om een probleem opgelost te krijgen
 

Belmij

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 mei 2008
Berichten
199
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
ANONIEM, de fout ITV130 is nog steeds niet opgelost op een Smit CI+ 1.30 module. Deze fout doet zich voor op alle kanalen, uitgezonderd kanalen 13 en 996. Hier komt fout ITV588 te staan. De Humax werkt soepel. Kan dit nog opgelost worden?


Groetjes Frank
 

anoniem

Cable Expert
Lid geworden
12 mrt 2007
Berichten
4.085
Dit probleem heb ik ook met mijn Samsung UE49KS7000 tv. Melding heb ik zowel bij Wifi als bedrade verbinding. Heb hierover via webcare contact gehad maar die bieden 'oplossingen' aan die niet werken.
Valt mij wel op dat de area info dan op 0 staat. Hierover heb ik in verleden wel contact gehad met de klantenservice, ook zonder enige oplossing.
zou je ook kunnen aangeven wat de software versie is v/d TV ?
 

HRJ

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 jul 2008
Berichten
473
zou je ook kunnen aangeven wat de software versie is v/d TV ?
Software versie 1154. Net nog gecontroleerd op updates.
TV geeft zelfs af en toe aan "niet beschikbaar" bij indrukken rode toets.