• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Standaard Gateway niet beschikbaar


Topicstarter
Topicstarter
J

jojongen

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 apr 2019
Berichten
16
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Net gechat met de Asus-helpdesk.
Probleem is een Windows update.
Oplossing:
Apparaatbeheer- Netwerkadapters
Daar staan/stonden 8 Mini WAN poorten.
Volgens de medewerker van Asus moet je die allemaal uitzetten en vervolgens opnieuw opstarten.
Als het goed is, zou het probleem dan verholpen moeten zijn.
Ik houd u op de hoogte.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

jojongen

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 apr 2019
Berichten
16
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
18.986
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
ASUS denkt dus dat het met Windows te maken heeft.
Nu alleen nog de echte oplossing.
 

rvk01

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 okt 2015
Berichten
76
Ik neem aan dat je een eventuele antivirus (b.v. McAfee) er ook al afgeknikkerd hebt.
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.556
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Had je dit al geprobeerd?

Handmatig alles invullen (ipv4) als dit werkt dan terug naar auto, reboot.
En wat je ook nog kunt proberen is de netwerkverbindingen helemaal te resetten.
Open een commandprompt in administrator mode:
Code:
netsh winsock reset
netsh int ip reset all
En daarna een reboot, is over het algemeen ook zeer effectief.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

jojongen

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 apr 2019
Berichten
16
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Kunt u iets meer informatie geven, hoe ik dat handmatig moet invoeren?

Andere tip had ik ook al gedaan.

Opgeven is geen optie :)
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.556
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Naar het start menu en dan CMD in typen, als het goed is wordt dan de command prompt gevonden. Daar moet je dan met de rechter muis op klikken om het als administrator uit te voeren.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

jojongen

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 apr 2019
Berichten
16
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Wat moet ik dan waar invullen?