Speed-Extra ?

Kijk ook ns naar de prijs, dan zie je dat ze (zie ook T-Mobile) wel degelijk voor nogal aantrekkelijk geld die 100 aanbieden. daarom vind ik bij hun 100 wel standaardkeus, bij Ziggo met hun 250 optie vind ik dat bepaald niet.
 
Laatst bewerkt:
Niemand zegt dat er geen aanbod is... jij zegt alleen dat 100 standaard is en dat is niet zo.
 
Cs gaan we muggenziften: die 100 Mbit staat Standaard voorgeselecteerd hoor.

Verder citeer ik je even: Dat ze een extra keuze hebben van 100/10 of 100/100... tja.

Tja zeg je, je weet geen afdoende antwoord op wat ik opper, zij bieden tegen aantrekkelijk geld 100, dat is waarover ik praat.

Dat jij de laagste prijs blijkbaar ALTIJD Standaard vindt, nouja zullen we dat afdoen als onbelangrijk meningsverschil. Kortom we dwalen weer eens af in geruzie. ;)
 
Laatst bewerkt:
Hier geen geruzie hoor, is het totaal niet waard die onzin... maar het is gewoon zoals het is... basis is ook bij KPN gewoon 50Mb/s. Punt :wink:

PS Die extra keuze van 100/10 of 100/100 wordt door mij niet aangehaald als keuze... kortom, lezen! 50, 100, 200, 500 en die 100 is de extra keuze. Dat je bij de 100 een uploadsnelheid voor DSL (10) en een uploadsnelheid voor glasvezel (100) hebt doet er ook even niet toe, want dat is geen keuze. Bij glasvezel standaard symmetrische snelheden en bij DSL niet. En ja, ook dat heeft helemaal niets met muggenziften te maken, maar met feiten. Zoals jij waarschijnlijk ook bedoelde (vast niet, maar ik ben positief), maar zo kwam het niet uit je vingers.
 
Laatst bewerkt:
Lees nou eens goed, ik geef toch aan dat ziggo hierover zeer onduidelijk is.
Dat had ik wel terdege gelezen, die aansporing om nog eens goed te lezen is dan ook totaal overbodig. Ik voegde mijn ervaring daar gewoon aan toe.
 
Aan een topic je eigen ervaring toevoegen is een goede zaak. Mits de inhoud wel aansluit bij het topic natuurlijk :6
 
Terug
Bovenaan