• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Sony instelcode werkt niet


Gilbert-Brakel

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2012
Berichten
3
Sinds eergisteren heb ik Horizon zonder enige problemen aangesloten.
Echter nu ik de afstandsbediening wil koppelen aan mijn Sony KDL40EX500 uit 2010 werkt de aan/uit knop wel, maar de volumeknoppen niet. Is er wellicht een andere code beschikbaar voor mijn model tv?

Ik ben overgestapt vanaf digitale tv en de zwarte afstandsbediening werkt eperfect op deze tv.
 
Topicstarter
Topicstarter
G

Gilbert-Brakel

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2012
Berichten
3
Yep, maar ook dat werkt niet. Het vreemde is, dat de tv daadwerkelijk uitschakeld als ik de aan/uit knop indruk. Om een of andere reden werkt de code dus gedeeltelijk...
 

eyot08

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 sep 2012
Berichten
6
Ik heb de UPC afstandsbediening ook niet werkend gekregen met mijn SONY tv (WE5). Zelfde euvel: aan/uit werkt wel maar volume niet. Uiteindelijk maar overgestapt op een Harmony remote, dat werkt prima.
 

Jordan

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 feb 2010
Berichten
5
Gilbert-Brakel zei:
Sinds eergisteren heb ik Horizon zonder enige problemen aangesloten.
Echter nu ik de afstandsbediening wil koppelen aan mijn Sony KDL40EX500 uit 2010 werkt de aan/uit knop wel, maar de volumeknoppen niet. Is er wellicht een andere code beschikbaar voor mijn model tv?

Ik ben overgestapt vanaf digitale tv en de zwarte afstandsbediening werkt eperfect op deze tv.
Ik heb de zelfde tv. Het werkt wel, alleen heb ik de procedure van het instellen een aantal keer moeten uitvoeren. Geen idee waarom het in eerste instantie niet werkte, maar uiteidelijk kreeg ik het wel voor elkaar...
 
Topicstarter
Topicstarter
G

Gilbert-Brakel

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2012
Berichten
3
Dus ik moet de code meermaals invoeren en opslaan en op den duur zou het moeten werken?
 

LiquidTV

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 jun 2009
Berichten
95
Gilbert-Brakel zei:
Dus ik moet de code meermaals invoeren en opslaan en op den duur zou het moeten werken?
Ik heb ook een Sony tv en het werkte bij mij eerst ook niet. Alleen de aan/uit werkte na de eerste keer de code ingevoerd te hebben. Na een aantal keer te herhalen van de hele routine werkte het wel.
 

harryz

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 jan 2020
Berichten
1
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Ik heb een Sony KDL-40re450 uit 2018. Ik wil inderdaad ook mijn Ziggo afstandsbediening aan mijn tv koppelen, maar hoe en waar vind ik de juiste code? Alvast bedankt voor de medewerking.
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.396
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
zie nu staan Horizon ,
dus onderstaande werkt niet

Gilbert-Brakel
@harryz
en als je menu next ingaat ,beeld en geluid, dan naar bepaal volume staat daar ander apparaat aangegeven

20200111_160724.jpg