Smartcard gezocht

twentonian123

Forum Gebruiker
Berichten
18
Hallo leden hier op het forum ,
Mijn smartcard is stuk die ik gebruik bij mijn eigen Samsung 7140 en nu
zou ik graag een andere nog functionerene kaart willen hebben waarmee ik
de HD zenders nog kan bekijken . Alvast bedankt voor beantwoording .
 
Ik weet dat ik er een zou moeten huren en daar heb ik juist geen zin in . Ik koop meestal een oude digitale receiver voor 10 euro of i.d. die het dan weer een aantal jaren doet . In mijn bezit zijn al twee kaarten , een voor de tv die een CI heeft en voor de decoder ook beneden om af en toe een programma op te nemen van ned. zenders , ook in mijn bezit is een sat-receiver waar ik buitenlandse programma's mee op kan nemen .
Boven heb ik een tv die geen CI heeft en heb ik dus een decoder met kaart , die nu kapot is . Ik kan nu gaan wisselen van beneden naar boven met kaart , maar makkelijker is natuurlijk ook voor dit apparaat een nog werkende kaart te hebben . Zo iemand zoeik ik die de kaart niet mee gebruikt dus over heeft .

Alvast bedankt voor de antwoorden tot nu en voor later .
 
Ik denk dat niemand zo'n kaart gaat uitlenen. Je krijgt het namelijk niet meer op je eigen account. Dan blijft de card geregistreerd staan op de oude eigenaar. En kun jij films huren op kosten van de oude eigenaar.
 
Gerardus ,
Bedankt voor jouw info ; is dit echt zo ?
Ik heb zelf vorig jaar een van mijn functionerende kaarten aan een vriend gegeven die ook al een kaart met CI had maar er een voordelige tweedehands decoder bij heeft gekocht om soms op te nemen en de kaart functioneerde meteen . Hij huurt geen films en de kaart is nog wel bij mij geregistreerd zie ik op mijn account . U zegt dat Ziggo de kaart niet meer bij de vriend activeert ?
 
Daar ga ik wel van uit. Maar dan heb je dus zelf nog een kaart in eigendom. Gewoon terugvragen dus.
 
je mag er 1 bij mij ophalen. mijn Adres: Boven Vredenburgpassage 128, 3511 WR Utrecht .
zie je wel .

berrrie.
 
Hallo Berrie ,
Bedankt voor jouw mooie reactie ; als Utrecht een beetje in mijn buurt zou zijn zou ik dat zeker doen maar ik woon helemaal in het Oost'n des landes , namelijk Enschede . Graag wil ik alle kosten vergoeden die aan het versturen verbonden zijn , de kaart is nog geactiveerd , neem ik aan ?
 
Terug
Bovenaan