• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

smartcard gebruiken op ander adres ?


eric30

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 nov 2011
Berichten
4
Hallo, kun je een smartcard zonder problemen op een ander adres gebruiken ? Ik wil een smartcard van mezelf ruilen met één van mijn broer, zodat hij af en toe mijn extra zenderpakket kan bekijken. Hij heeft een smart tv met ci+1.3 module, echter heeft hij alleen kabel-tv (dus geen vod). Ikzelf heb dat wel, echter kijk ik via een humax decoder VOD en heeft de betreffende kaart alleen in een slaapkamer-tv gezeten. Kan ziggo toch zien dat de kaart oneigenlijk gebruikt wordt ? m.a.w. is er feedback via de smart tv naar ziggo ? Of hoef ik me geen zorgen te maken ?
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.683
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Technisch gezien kan dat gewoon mits je beide in fziggo gebied zit, of ze er blij mee zijn is iets anders maar ze moeten het maar op de koop toenemen, er wordt immers gewoon betaald voor dat 2e kaartje of te wel niet zeuren.

En uiteraard geen nummers doorgeven aan vermeende Ziggo medewerkers. ;)
 
Topicstarter
Topicstarter
E

eric30

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 nov 2011
Berichten
4
Beide in fziggo gebied. Denk dat mijn broer 4 a 5 uur per week tv kijkt. Ziggo zal er misschien niet blij mee zijn, maar dat ben ik ook niet met hun zenderpakket uitkleding en zenderwijzigingen..... Als mijn 2e smartcard kapotgaat willen ze hem ook niet kosteloos vervangen, en moet ik € 2,00 p.mnd gaan betalen. En idd, wat heeft nodig met mijn smartcardnummer ?
 
Laatst bewerkt: