Slecht wifi/bereik

Wi-Fi signaal van de modems voldoet aan de wettelijke eisen betreft maximale sterkte van het zendsignaal.
In een huis met veel beton, of in een omgeving met (heel) veel Wi-Fi bronnen kan dat onvoldoende zijn om in ieder hoekje van de woning een goed signaal te krijgen.
In dat geval pas je dan boosters toe.
 
Je vergeet de ontvangstkant een beetje vissertw. Bij bv. een laptop met ingebouwde adapter zit de antenne rondom het scherm en heb je meestal een veel beter ontvangst dan wanneer je een usb adaptertje gebruikt waar nauwelijks een antenne in zit. Ik wil alleen maar zeggen dat je ontvangst van meerdere factoren afhankelijk is.

@Webcare Ziggo leest hier meestal alleen de posts in welke ze bij naam genoemd worden. Je kunt niet van ze verwachten dat ze op een onafhankelijk forum alle post lezen. Verder lezen ze pm's.
 
Laatst bewerkt:
Wat mij verbaast is het feit dat Ziggo nieuwe klanten lokt met gratis drie Wifi versterkers.
En als je als bestaande klant er om eentje vraag omdat aan de andere kant van het huis slecht signaal heb krijg je er geen één ::)
Want het signaal moet volgens hun daar goed zijn. Zouden ze mee lezen?
 
Ondanks dat de ontvangst van verschillende apparaten van invloed kan zijn blijft het feit dat Ziggo claimt supersnel Internet en WiFi te leveren maar proberen ze klanten te lokken met drie gratis WiFi versterkers:


Lees bovenstaande link nou eens, of zijn ze vergeten erbij te vermelden dat het met het standaard modem niet zo goed werkt?
Promise, dat is toch belofte?

Ton.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan