• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Rtl 8 en net 5 valt weg


Topicstarter
Topicstarter
B

bvd84

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 dec 2020
Berichten
11
Zojuist andere coax kabel gebruikt en direct op aop aangesloten. Probleem blijft alleen bestaan maar op nieuwe Samsung tv, oude Samsung tv werkt prima. Zojuist met Samsung gesproken en sturen een service monteur
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
1.076
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Signaalsterkte hoort geen 100% te zijn. De ene TV is gevoeliger voor dat soort dingen dan de ander. Maar goed, de monteur moet het maar oplossen. Kom je wel hier het resultaat melden? Daar leren we allemaal wat van.
 
Topicstarter
Topicstarter
B

bvd84

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 dec 2020
Berichten
11
Signaalsterkte hoort geen 100% te zijn. De ene TV is gevoeliger voor dat soort dingen dan de ander. Maar goed, de monteur moet het maar oplossen. Kom je wel hier het resultaat melden? Daar leren we allemaal wat van.
Ga ik uiteraard doen, kan even duren :-)
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
728
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Vorige Samsung tv werkte zonder problemen. Kabels gewisseld en probleem is alleen bij de nieuwe tv. Signaal sterkte en kwaliteit is bij beide tv’s 100procent.
Wat voor kabel heb je dan? Dat blijft van belang..en wat voor connectoren.
Dat je eerst geen problemen had wil niet zeggen dat dit zo blijft..althans als de kabel niet dicht is.
Misschien dat de tuner wat gevoeliger is maar dan des te meer van belang dat de installatie dicht is.
Probleem wordt nu bij de tv gezocht maar ligt de oorzaak daar wel. Eerst beginnen met de bekabeling lijkt mij.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
B

bvd84

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 dec 2020
Berichten
11
Monteur is langs geweest en alles nagelopen. Hij heeft de Instant on feature in het “monteur menu” uitgezet. Signaal wordt nu met 4db verzwakt. 2x getest net en probleem lijkt voorlopig te zijn verdwenen.