RTL 5 gids en ondertitels kanalen

Boris

Forum Gebruiker
Berichten
576
rtl5 gids toont bij mij voor de hele avond Ambulance. De programmering van vanavond zie ik terug bij morgen? Geldt voor zover ik kan zien alleen voor rtl5.

Verder maak ik vaak gebruik van ondertiteling maar die verschijnt in de meeste programma's heel onregelmatig, minuten lang geen titeling dan ineens weer wel, maar zelden dat ik bij een (opgenomen) programma het geheel ondertiteld kan bekijken.
Of zoals nu bij "Ik durf het bijna niet te vragen" dat na 7 minuten de ondertiteling totaal niet synchroom loopt
 
Laatst bewerkt:
Kijk eens terug bij Replay.
RTL 5, 4 mei 2021.
19:16 - 20:03 : Ambulance
20:03 - 00:03 : Ambulance

Om 19:58 : 5 minuten 'Dodenherdenking: Waalsdorpervlakte'.

Vanmorgen 5 mei 2021 stond er in de EPG op de TV:
RTL 5, 19:58 + 0:32 : Dodenherdenking: Waalsdorpervlakte

Dat is inmiddels weer weg.
--

Over de ondertiteling:
Je moet voorbeelden geven:
Welk programma en wanneer.
 
Tichel, de voorbeelden van de ondertiteling zijn er teveel om op te noemen, vaak gedeeltelijk krijg ik ondertiteling te zien.
Afgelopen avond helemaal geen ondertiteling zichtbaar bij Ik Vertrek (npo1 om 20.30)
Ik benoemde het hier om te kijken of er meer mensen last van hebben die vaak ondertiteling aanzetten, of dat het probleem bij mij ligt.
Ik zie dus dat de programmering van RTL5 voor iedereen verkeerd vermeld stond op 4 mei, inderdaad de hele avond het programma Ambulance, waardoor ik het programma dat ik om half 9 wilde zien niet kon programmeren. Allemaal geen ramp, alleen als dit enkel bij mij het geval zou zijn dan moest ik me afvragen of er iets mis was met mijn verbinding/box.

Aanvulling:
Overigens begon de ondertiteling tijdens de 2e helft ineens te verschijnen. Helemaal teruggespoeld naar het begin en nu ook daar wordt ondertiteling getoond (bij Ik Vertrek). Vandaar dat het niet zoveel zin heeft om voorbeelden te geven want later kan het anders zijn :-)
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan